USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Церковники відбирають у вірян квартири. ВІДЕО

16 Липня 2013 15:53
Церковники заганяють віруючих українців у борги, а потім відбирають у них квартири.

Про це йдеться в програмі «Гроші», - інформує ТСН.

Один із позичальників священнослужителів розповів про те, як скористався послугами церковників.

Він оббивав пороги банків в надії оформити кредит, аж поки знайомий нотаріус дав гарну пораду оформити вигідну угоду зі святим отцем. «Склали зі священиком договір, який вважаємо на нинішній час недійсним, взяли у священика 52 тисячі доларів», - розповідає чоловік.

На думку людей, служителям церкви можна довірити, мовляв, люди близькі до Бога точно не обмануть. Тож сім'я Осипа швиденько отримала кредит від батюшки, але під заставу власної квартири. «Священик не мав права відчужувати квартиру протягом трьох років, а він через рік незаконно її зробив своєю власністю», - говорить Осип. Зараз в його квартирі змінені замки, там вже рік проживають інші люди. Житло, яке колись належало Осипу, «дивом опинилося у власності отця Павла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Опа Показати IP 16 Липня 2013 16:23
Ото святий отець. А де він взяв такі гроші?
Невський Показати IP 16 Липня 2013 16:43
на кіл посадити
Невський Показати IP 16 Липня 2013 16:47
Я бачив таких отців дуже багато, у свій час. А тому пропоную - на нари, і вже, і бігом!!! Бо людей потерпілих буде занадто багато, А ЦЕРКВА ЇХ ПРИКРИВАТИМЕ!
Валентин Показати IP 16 Липня 2013 16:52
Я не зрозумів. Як гроші узяти і розтринькати - то це добре, а як розрахуватися - то погано? Якби був банк він би й рота не роззявив, а як священник - то ось вона правда! Священники що не люди? Дурню усіляку тут пишуть. Поставте себе на місце священнослужителя, вам не віддають 53 тисячі долярів, а ви - ну й нехай, мені не треба оті гроші... Єх людиськи ви людиськи...
Тобі до Валентин Показати IP 16 Липня 2013 16:55
Ти подумай головою, де священнослужитель міг заробити такі гроші?
він до Валентин Показати IP 16 Липня 2013 19:54
сам тупргрловий - в договорі йшла мова про три роки, а квартиру забрали через рік. Щоб ти робив?
Проти Показати IP 16 Липня 2013 16:54
Церква стала джерелом збагачення, бізнесом
Валентин Показати IP 16 Липня 2013 17:19
Квартиру матері продати, для прикладу, у м. Києві чи області квартири коштують в залежності від району 100-200 тисяч. і що тоді? Ну вирішив заробити на проценті, щоб храм добудувати, або мирянам допомогти, або дітям чи онукам. А тут якийсь йолоп гроші узяв, а повернути не може... А ви брали б такі гроші у позику? Це явно якийсь даун, от і забрали в нього квартиру. Священники тут ні до чого. Є громадани України, які вступають у цивільно-правові відносини один з одним. А плюси давно на попів зуби гострять, бо пострадянський напіватеїстичний плебс любить оцю тему. Священник він у церкві, а вдома - проста людина, з втомленим виглядом, брудним одягом і голодним шлунком. Досить оцієї дурної полеміки.
Вася Показати IP 16 Липня 2013 17:29
Ви про що взагалі пишете ? Читайте уважно :«Священик не мав права відчужувати квартиру протягом трьох років, а він через рік незаконно її зробив своєю власністю»
УВАЖНО Показати IP 16 Липня 2013 17:33
Таке відчуття що в нас статтю ніхто не читає , але всі коментують!
Олег Показати IP 16 Липня 2013 17:36
Це вже точно.Яке відношення мають церква і бізнес до шахрайства ?
андрiй76 Показати IP 16 Липня 2013 19:51
Яка різниця хто-священник,банк чи кредитна спілка?..БОРГИ ТРЕБА ПОВЕРТАТИ...Цього йолопа силою ніхто не заставляв просити у батюшки гроші і заставляти квартиру,чи не так?..А якщо вже заліз у "боргову кабалу"то будь готовий до того,що можеш "пролетіти по повній"...Бесплатний сир як відомо буває тільки в мишоловці.І термін кредитування на рік,пять чи десять років у даному випадку не відіграє суттєвої ролі.Позика-це завжди ризик і для того-хто позичає,і для того-хто віддає.А якби батюшка і за три роки не отримав своїх грошей?..Як би ви тоді коментували цю статтю?...
він до андрiй76 Показати IP 16 Липня 2013 19:56
от через три роки і коментували б, а в цій ситуаціі пвп звичайний кидала , тому - на нари
nestor mahno Показати IP 16 Липня 2013 20:55
А священник часом не з московського патріархату?
Вася Показати IP 16 Липня 2013 21:13
Ні - він мусульманин.
nestor mahno до Вася Показати IP 16 Липня 2013 21:37
ги: все можливо, але судячи з оборудки то більше "мусульмано -еврей"
Iра Показати IP 16 Липня 2013 22:04
Такi священники тiльки в киiвському патрiархатi,бо вони еретики.
Таня Показати IP 16 Липня 2013 22:14
Ні в москвському , бо вони вони всі агенти КГБ.
nestor mahno до Таня Показати IP 16 Липня 2013 22:30
Ні в москвському , бо вони вони всі агенти КГБ. в них директива така: обзивати негарно і принижувати тих хто надає перевагу Київському патріархату, можливо мають ще й одну директиву обдирати і відбирати майно шляхом шахрайства??
Валентин Показати IP 16 Липня 2013 22:22
Ну ось понесло ортодоксальностурбованих... Ви лишень почитайте: «Склали зі священиком договір, який вважаємо на нинішній час недійсним, взяли у священика 52 тисячі доларів», - розповідає чоловік. І тут же - «Священик не мав права відчужувати квартиру протягом трьох років, а він через рік незаконно її зробив своєю власністю», - говорить Осип. Це якийсь йосип драний, якщо договір вважає він не дійсним, то що у ньому було? і те, що священник не мав права - це його суб*єктивна думка, як особи безтолкової, бо відбираючи квартиру, священник таки чимось керувався... Зрозумійте правильно, якщо піп - пройдисвіт - то його треба судити, але, якщо на попа усіх собак вішають, в тому числі і єврейських, мусульманських, ортодоксальностурбованих, - то тут треба серйозно замислитись, якщо є чим... і є кому... Давайте будемо розсудливими.
nestor mahno до Валентин Показати IP 16 Липня 2013 22:51
взяли у священика 52 тисячі доларів», - розповідає чоловік. я скажу "неплогано попові живеться" видно парафіяни гарно десятину вділяють(кому на світі добре живеться? котові і московському попові) видно в нього це не перше шахрайство тільки один потерпілий не побоявся (бити в звони)
WerWolf Показати IP 17 Липня 2013 10:07
Звичайні цивільно-правові відносини. Боржник не повернув гроші, видано виконавчий напис, і звернено стягнення на предмет застави. Все зроблено Законно. ТО що боржник мав думати як погашати кредит. А журналісти припідняли тільки його сторону, як завжди і буває. Фактично ж з договором кредиту не ознайомилися і зробили таку сенсацію на звичайнному наклепі. Така ж ситуація відбулася якщо б боржник взяв борг в банку, але банки йому чомусь кредит не давали, розуміли що Осипу немає чим віддавати займані кошти.
андрiй76 до WerWolf Показати IP 17 Липня 2013 10:47
100%...
Макар Показати IP 18 Липня 2013 11:58
А той дубень ,що брав таку позику мабуть, думав,що можна буде не віддавати.Для чого робив позику?Напевно дуже закортіло купити "круту тачку"?Раз не дали в банку-явно не бізнесмен.Як думав віддавати?Таких йолопів безмозглих повно,яким дуже хочеться дурних грошей і то вже сьогодні,а там якось буде,може позичальник недоживе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus