USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ціна протистояння із виконавчою службою - власна оселя

10 Лютого 2012 19:02
Скаргу лучанина Ігоря Зенченка на дії державних виконавців розглядав Луцький міськрайонний суд.

Про це інформує газета «Віче-інформ».

Родину лучанина виселили 9 грудня 2011 року із квартири представники другого відділу державної виконавчої служби обласного центру. Того дня, коли виконавча служба разом із приватною охороною заявилася до спірної оселі, тривало слідство у кримінальній справі, порушеній за фактом незаконного привласнення цього житла.

Натомість, як пояснив представник виконавчої служби Олег Новосад, він начебто виконував ухвалу Луцького міськрайонного суду, яка ще 8 червня того року набрала чинності.

Щоправда, після згаданого вердикту суду 18 липня держвиконавець Андрій Солтисюк виніс постанову про зупинення виконавчого провадження.

До слова, цей документ несподівано зник із матеріалів справи і тільки днями знайшовся.
Минулого тижня Новосад надав його суду, а разом із ним - і іншу постанову від 20 вересня 2011 року, якою начебто було поновлене виконавче провадження.

Однак, підстави постанови – невідомі, бо до цього вищезгаданого документу ніхто не бачив. Не внесені, мовляв, постанови і до спеціального реєстру. Тож, наразі перевірити законність документу, який буцімто півроку знаходився на столі звільненого ще восени із виконавчої служби держвиконавця Солтисюка, практично не можливо.

Зенченку, який оскаржував дії державних виконавців,Луцький міськрайонний суд відмовив. Чому постанова від 18 липня 2011 року про зупинення виконавчого провадження, нібито, була відсутня у реєстрі, коли начальник управління юстиції області у своїй відповіді скаржнику офіційно посилався саме на цей документ, - теж не з’ясували.

Нагадаємо, власник квартири Зенченко позичив у 1999 році 8 тисяч гривень у Луцькій кредитній спілці «Волинська каса взаємодопомоги». 6 тисяч чоловік повернув, а дві, каже, не встиг.

На ці гроші згодом йому нарахували відсотки і пеню. Пізніше – повністю привласнили житло, мотивуючи, що діють в інтересах 36 людей, яким згадана організація заборгувала кошти. Помешкання швидко продали Валерію Романчуку, який не повернув гроші людям, у яких нібито їх позичав, а за 12 років так і не зміг в нього потрапити.

Вісім років тому за фактом незаконної оборудки порушили кримінальну справу. Її наразі розслідує управління Рівненської області.
На спірне помешкання слідчий наклав арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Микола Показати IP 10 Лютого 2012 19:22
За 2 тисячі відібрали квартиру???? В той час як тисячі алкашів боргують за комірне тисячі гривень? Воістину - країна чудес. Ми живемо на Дикому Заході. Ні на Дикому Сході.
Петро Показати IP 10 Лютого 2012 22:21
Ось такі справи малята... Не зв"язуйтесь із кредитними спілками!
:) Показати IP 10 Лютого 2012 22:30
щось тут не чисто... не все написано...
Любі свині. Показати IP 11 Лютого 2012 12:00
А я знаю ще одну історыю.Одна жіночка придбала в ДВС квартиру з прилюдних торгів,внесла всі кошти а в результаті не має ні квартири ні грошей.Там рило в пушку нач ДВС Івана.....Коротше зараз прокуратура риє.Засиділись на теплих містечках держвиконавці - одна з самих корумпованих структур!!!
прохожий Показати IP 11 Лютого 2012 13:54
Брєд.... тут реально не все написано, а то б вже багато вже политіло голів. А віче стало уже жовтою пресою...
небайдужий Показати IP 11 Лютого 2012 16:54
Нехай прокуратура запитає Ліщука,держвиконавця, за яку зарплату він придбав 3-кімнатну квартиру, зробив шикарний ремонт та прибав автомобіль у свої неповні 30 років. Даю відповідь- за хабарі. У мене теж брав. Олексію, збав темпи. Якщо не закриєш виконавче провадженяя по тих справах за які взяв хабар - втратиш все,що набрав. Обіцяю, маю достовірні докази. Тепер ти шукай мене. Догадався?
небайдужа Показати IP 11 Лютого 2012 18:19
а можна уточнити що за провадження?Ліщук,Арсенюк-одна "банда"!А про Івана,навіть говорити не хочеться.В свої 30рочків і на джипчик заробив та й хатинку построїв..а прокурори нічого не бачать
Вася до небайдужа Показати IP 12 Лютого 2012 14:29
А вас шановна на ваших неповних сорок жаба давить, чи як...
небайдужий до Вася Показати IP 13 Лютого 2012 18:57
Дякую за комплімент! Але справу до кінця доведу! Поїдеш на родіну в Духче телят розводити, в тебе це краще буде виходити! Хватить людей обманювати! Альоша - б...к ти а не держвиконавець, гнати таких треба з конфіскацією майна, щоб знав як на чужому наживатися.
Вася до небайдужий Показати IP 19 Лютого 2012 18:42
Ти плєнна . А тепер догадайся хто це написав.
Василий до Вася Показати IP 19 Лютого 2012 21:05
А я думаю,Ліщук вже встиг здогадатись за що таке пишуть! а я власне про "передєлки" з КБ "Західінкомбанк" влаштовані спільно бандою "Арсенюк-Ліщук" можу розповісти.Пропоную об"єднатись!!!!! Думаю по тисячі 2,а то і 3 "зелених" заробили за "відтягування" процесу стягнення?!!!
Акціонери Показати IP 11 Лютого 2012 18:26
А з Луцького райагропостачу на користь держави Шпота п'ять років @yt vj;t@ стягнути 1,2 мільйона гривень. Салецька їй платить - а вона "відтерміновує" викоанвчі дії. Замороржена чорниця, перць, гриба - все це нелегально продається Райгропастачем через торгову мережу , а на рахунках ВАТ - коштів немає. І арештовані будівлі Луцького райагропостачу Шпота "ніяк не може продати" - як тому танцюристу, Шпоті постійно бабло Салецької мішає виконати рішення суду. Ось звідки в Шпоти ДЖИП.
Zavtramen до Акціонери Показати IP 14 Лютого 2012 12:29
да-да - стягнути по "левому" решению судьи Слупко вынесенному в интересах структуры, которая ДАЖЕ не является ЮРИДИЧЕСКИМ ЛИЦОМ(!!!), пытяась "повесить" на Салецкую украденный в 1997 году 1 млн долларов кредита инновационного фонда фирмой "бизнесмена"-Кварцяного "Авгур"!!!))))
Івашка до Акціонери Показати IP 17 Лютого 2012 08:39
Шпота без хабара не хоче навіть провадження відкривати.
Anonymous Показати IP 12 Лютого 2012 13:19
вот что из этого следует извлечь ... что всё что у нас делается то только через Ж...У ! у нас нет власти ... есть только Б...О В ЗАКОНЕ !
Георгій Показати IP 17 Лютого 2012 16:23
Пів Луцька знає аферистку Зенченко не менш ніж аферистку Кушнір. На разі Зенченко "купила" газету "Віче" як і багатьох посадовців через яких робить свої брудні оборудки. А журналісту сором так писати на замовлення, перекручуючи правду. В написаних статтях про Зенченко журналіст самостійно надає перевагу писулькам слідчого (постановам) над рішеннями судів. А безрезультатне розслідування справи вісім років це є нормально? Закон говорить що цей процес не може бути довшим ніж два місяці. Саме це говорить, що без корупційного впливу тут не обійшлось. А хто впливав на слідчого, щоб так довго розслідувати справу, кому це вигідно? Висновок напрошується зі статей - Зенченко! То за кого журналіст тримає громаду, яка читає її статті??? Хіба журналіст не має обурюватися такими кримінальними справами. Пишіть правду! Не допомагайте аферистам ґвалтувати Закон. Отримані від Зенченко гроші не підуть Вам на користь.
Микола Показати IP 5 Березня 2012 08:47
Зенченко "фіолетова баришня", аферистка ще та,яких потрібно пошукати. Особисто судився з нею, та стягував борг.
обізнаний Показати IP 22 Травня 2012 15:05
з...ко ходить по луцьку і всім своїм виглядом показує всім, яка вона бідна і нещасна жінка, а на справді вона справжня шахрйка, яка вміє дуже маніпулювати людьми. по ній відкривали кримінальні справи, але як всяке ... вона не тоне. іншого на її місці давно б посадили на років 8. ця статя є однобокою, вона напозичалась грошей у всього світу і нікому їх не віддає. вона безпринципна, аморальна, єдине що її цікавить, це обібрати людей. праильно роблять, що виселяють, коли береш чужі гроші то їх треба повертати. Її син возив депутата ВР від БЮТА по волині. вот через нього вона і вирішує всі свої брудні справи. її та її сімю двно пора посадити
111 Показати IP 13 Липня 2012 11:05
А хто вам всім мішає піти на посаду викодавця? Ідіть попробуйте за 1200грн. вижити з сім'єю та ще й в Луцьку, за свї кошти їздити на виконання та купувати папір та конверти, ручки і т.д. Ідіть спробуйте,чи тільки збоку "мандіти" добре. А як давали самі хабарі то для чого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus