USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Цього тижня у Луцькій громаді – найнижчі показники захворювання на COVID з початку пандемії

18 Червня 2021 19:36
Протягом тижня медики фіксували від 3 до 4 щоденних випадків захворювання на COVID-19 серед мешканців Луцької територіальної громади.

Про це 18 червня під час традиційного щотижневого звіту повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Зі слів очільника міста, цього тижня у Луцькій територіальній громаді фіксували найнижчі статистичні значення по кількості виявлення нових випадків захворювання на COVID-19 – по 3-4 випадки щоденно.

«Станом на 11:00 годину 18 червня ми маємо 449 вільних ліжкомісць з доступом до кисню у лікарнях, які законтрактовані щодо допомоги хворим на коронавірус. Сподіваємось і надалі на покращення, а також на те, що кількість хворих з кожним днем буде ще меншою», - наголосив міський голова.

Нагадаємо, протягом минулого тижня медики фіксували від 4 до 15 щоденних випадків захворювання на COVID-19 серед мешканців Луцької територіальної громади.

Також з 12 червня у Луцьку розпочав роботу центр вакцинації населення проти COVID-19.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus