USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Туш для вій: що ховається у її складі?*

19 Листопада 2020 10:53
Туш для вій – це звичайний косметичний засіб, який може підкреслити ваші шикарні вії або зіпсувати їх, якщо натрапити на неякісний продукт.

Основні компоненти туші для вій

Будь-яка туш для вій складається з базових елементів, які надають їй притаманну густоту.

- Віск. Віск може бути як тваринного, так і рослинного походження. Найкращим варіантом вважається саме рослинний. Він не провокує алергічної реакції та не викликає подразнень. Бувають випадки, коли до складу туші входить бджолиний віск. Про це виробник має вказати на упакуванні.

- Вода. Воду вважають обов’язковим компонентом будь-якої туші.

- Жири. Жири – ще один важливий компонент туші. Він додає продукту густоти та полегшує процес нанесення.

Чи можна використовувати водостійку туш?

Водостійка туш – один із найпопулярніших косметичних продуктів. Вона надзвичайно зручна у використанні та дозволяє зберегти макіяж навіть в екстремальних умовах. Що входить до складу такої туші для вій:

- летючі розчинники;

- полімери;

- віск;

- барвники;

- вода.

Характеристики цього продукту дуже нагадують розчинники та фарбу на масляній основі. Вода у складі зазвичай займає останню позицію, а це вказує на те, що її вміст мінімальний. Мала кількість води забезпечує продукт хорошим водостійким ефектом. Єдиним мінусом такої косметики є труднощі під час змивання. Видалити її можна лише за допомогою спеціальних засобів.

Користуватися водостійкою тушшю щодня не варто, оскільки в окремих випадках це може викликати алергію та подразнення очей.

Шкідливі речовини, які можуть входити до складу косметичного засобу

Знайти дійсно хорошу косметику на https://www.watsons.ua легко, варто лише уважніше читати склад та вміти його розшифровувати.

Далеко не всі виробники добросовісно ставляться до створення свого продукту, тому додають до складу доволі шкідливі компоненти. Вони можуть впливати не лише на якість продукту, а й на його аромат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus