USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Тимошенко закликала розпустити ВР і створити нову коаліцію

14 Травня 2019 11:52
Верховну Раду України потрібно розпустити і створити нову коаліцію та новий уряд.

Про це заявила лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу з трибуни у парламенті, пише ТСН.

«Якщо стане по-старому, то не треба ображатися, що ті самі 73% людей хочуть розпуску парламенту. Або парламент стане частиною змін і частиною руху вперед, або цей парламент не має права на життя. Ми закликаємо до консультацій усі фракції для створення абсолютно нової коаліції, нового уряду і Національної комісії з розслідування корупції на найвищому посадовому рівні, починаючи від (чинного президента Петра – ред.) Порошенка та його оточення і закінчуючи усіма іншими», – наголосила вона.

За словами політика, нині стоїть питання, чи буде парламент «гирями на тих можливих змінах, яких очікують люди».

«Чи буде далі проводити лобістські закони, чи стане поряд із президентом, якого обрали, лише для того, щоби змінити уряд на базі нової коаліції і створити план змін, які потрібно негайно проводити в країні», – зазначила вона.

Окрім цього Тимошенко запевнила, що «Батьківщина» голосуватиме за усі дати проведення інавгурації обраного президента Володимира Зеленського.

«Чим швидше, тим краще. Наша команда буде голосувати за всі дати: 19, 20, 21, 28, 1 – для того, щоб якомога швидше інавгурацію провести», – додала лідерка «Батьківщини».

Нагадаємо, станом на 14 травня у Верховній Раді було зареєстровано сім постанов щодо інавгурації Зеленського. Народний депутат України Віктор Балога запропонував провести інавгурацію 19 травня, до цього таку ж постанову зареєстрував народний депутат Сергій Міщенко. Однак після цього нардеп Віталій Купрій пропонував перенести дату інавгурації на 20 травня, адже 19 - День пам'яті жертв політичних репресій. Також Купрій запропонував і ще одну дату – 26 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іі8 Показати IP 14 Травня 2019 14:23
Ну що, все логічно. Баба Йуля піариться. Але якщо до осені буде закон про імпічмент, і про вибори за відкритими списками, тоді да! А якщо новий през нічого з обіцяного не зробить, тоді ні! Хай обіцянки ділом підтвердить, тоді побачимо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus