USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тищенко причетний до вбивств, рекету й торгівлі героїном, – нардеп Лерос

22 Квітня 2021 16:34
Народний депутат Гео Лерос розкрив дані про злочинну діяльність заступника фракції «Слуга народу» Миколи Тищенка в 1990-ті роки.

Як заявив Лерос на своєму YouTube-каналі, до нього потрапили документи з внутрішньої бази Управління з боротьби з організованою злочинністю «Скорпіон», у якій накопичується інформація про членів кримінальних угруповань з 1991 року, пише Обозреватель.

Згідно з документами, Тищенко на прізвисько «Коля Оболонський» фігурував у низці кримінальних справ спочатку як бригадир ОЗУ Савлохова («Савлохи»), а пізніше власного ОЗУ.
Так, одну зі справ було порушено з фабулою: «роз’єднання і знищення ОЗУ «Оболонського» – з міжнародними, корумпованими зв’язками – розбої, вимагання, торгівля героїном».
В іншому документі йдеться, що громадянин Вірменії Спартак Григорян займається великими поставками героїну в Києві і «через «Колю Оболонського» реалізує його. За останній час продав близько 1 кг чистого героїну за 85 тис. доларів США за оптовою ціною».
Також, за даними Лероса, Тищенко займався «реалізацією вкрадених авто, що належать ОЗУ Савлохова», та вибивав гроші з боржників.
Крім того, Тищенко фігурує в справах про два вбивства. Перше вбивство – напарника «Колі Оболонського» по банді Савлохова Норіка Амірханяна, яке відбулося прямо на Хрещатику. У базі йдеться, що після цього вбивства Тищенко «перейшов на нелегальне становище». Тоді навіть проводилися оперативно-розшукові заходи для встановлення місця перебування підозрюваного. Однак справу закрили за амністією.
Друге вбивство, за словами Лероса, відбулося в 1998 році в кафе «Франт» на Костянтинівській. Під час бійки Тищенко нібито забив на смерть відвідувача. Але матеріали цих справ були знищені.

Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував пишну вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини Алли Баранівської в розпал локдауну в Києві. Після вечірки нардеп стверджував, що святкування дня народження його дружини відбувалося в готельному номері, що не заборонено карантинними обмеженнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 22 Квітня 2021 16:44
Коля Оболонський відомий був хлоп свого часу в столиці
лучани Показати IP 22 Квітня 2021 16:58
Те ,що він героїнщик, видно з поведінки та мови. Типовий наркоша.
Анонім до лучани Показати IP 22 Квітня 2021 18:25
герич не кошерний в тих колах. кокос рулить
Анонім Показати IP 22 Квітня 2021 17:17
вони всі там такі там чесних нема.бо чесний до депутата не дійде задушать
ABC Показати IP 22 Квітня 2021 17:31
Наш народ вартий своїх обранців.
УБОЗ Показати IP 22 Квітня 2021 22:23
Виникає питання чому керівництво правоохоронних органів допустило вказаного више одного із лідерів ОЗУ до влади. Відповідь: або був і є до сьогоднішнього дня агентом СБУ, або сцикнули доповідати вищому керівництву держави про вказані факти.
!!!! до УБОЗ Показати IP 23 Квітня 2021 08:34
Ойой! А вище керівництво чимось краще.чи може не в темі? аж смішно- і з тебе також!
Сс Показати IP 23 Квітня 2021 09:15
В нинішній раді через одного такі ж...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus