USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Gmail запрацює функція самознищення листів

25 Серпня 2018 19:52
Фахівці компанії Google відкрили доступ для користувачів електронної пошти Gmail до нового режиму конфіденційності листування. Мова йде про так звані "листи, які самознищуються".


За даними офіційного ресурсу компанії, оновлення вже тестують і воно буде доступним найближчим часом.

"Ви можете відправити повідомлення електронної пошти з використанням особливого режиму, щоб захистити конфіденційну інформацію від несанкціонованого доступу. Відправник може встановити для листа дату, коли він буде автоматично видалений, терміном від 1 дня до 5 років, а також відкликати доступ до листа в будь-який час. При цьому одержувач листа не зможе переслати, скопіювати, роздрукувати або завантажити дані, які містяться у тексті", - зазначають експерти.


Як виявилося, новий режим безпеки не зможе повністю виключити копіювання електронних листів. Тобто, одержувач буде як і раніше мати можливість сфотографувати монітор комп'ютера з зображенням тексту листа, а також скористатися спеціальними програмами, за допомогою яких можна зламувати пошту.

Функція доступна в мобільному додатку, а також вона стосується тільки листів, відправлених користувачам цього ж сервісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus