USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У бюджеті не вистачає 10 млрд гривень на виплату субсидій

31 Жовтня 2017 19:53
У державній скарбниці не вистачає коштів для виконання зобов’язань по субсидіях.

Про це заявив заступник міністра фінансів Сергій Марченко, передає “Радіо Свобода”.

За його словами, в бюджеті є 61 мільярд гривень, а зобов’язань на перше число цього місяця – на 71 мільярд гривень.

“Тобто певним чином не забезпечені бюджетні зобов’язання, але ми сподіваємося, що ми знайдемо рішення з цього приводу”, – запевнив Марченко.

Заступник міністра пообіцяв, що вже до кінця року питання боргів за енергоносіями уряд закриє. Він допускає, що це можливо буде зроблено шляхом внесення змін до бюджету. Аналогічна ситуація, зазначає чиновник, спостерігалася минулого літа.

“Для нас ситуація трохи турбулентна. Ми вже виходили зі змінами до бюджету влітку, коли додатково направили на цей напрям 14 мільярдів гривень, і зараз також можливі зміни в бюджет”, – сказав Марченко.

Нагадаємо, що у жовтні недофінансування з держбюджету за наданими пільгами та субсидіями по Волині становить 331 мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus