USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Благодатному реконструювали амбулаторію

2 Березня 2021 23:37
У смт Благодатне після тривалої перерви відновила роботу амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Як зазначив очільник Волинської ОДА Юрій Погуляйко, у 2020 році на будівельні роботи в амбулаторії виділили понад 14 мільйонів гривень.

Капітальний ремонт у медзакладі виконувався за рахунок коштів субвенції на реформування регіональних систем охорони здоров’я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей». Варто зазначити, що це одна із 32 амбулаторій, роботи на яких проводились в рамках проєкту Світового банку.

Загальна кошторисна вартість реконструкції амбулаторії становить понад 17 мільйонів гривень.

Будівельні роботи тривали з 2019 року. У двоповерховому приміщенні амбулаторії замінили всі комунікації, двері та вікна, виконали внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи, капітально відремонтували кабінети, встановили пандуси для людей з інвалідністю.

В оновленій амбулаторії працюватимуть процедурний кабінет, пункт щеплення для дітей та пункт щеплення для дорослих, три кабінети фізіотерапевтичного лікування, денний стаціонар (кімнати для денного перебування), ігрова кімната для дітей.

У новозбудованій амбулаторії лікарі будуть обслуговувати більше 4 тис. мешканців селища. Медичні послуги мешканцям селища надаватимуть лікар-терапевт, сімейний лікар та лікар-педіатр. Також в амбулаторії працюватиме дитячий стоматолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus