USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У бою загинув волинянин Дмитро Дем'янчук

6 Січня 2023 16:58
У жорстокому бою за волю і незалежність держави загинув житель села Оконськ Дем’янчук Дмитро Миколайович, який з перших днів рашистської агресії став відважним воїном.

Про це повідомив очільник Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

«На превеликий жаль цьогоріч немає піднесення від зустрічі величного християнського свята Різдва Христового. Війна, смуток, біль, втрата кращих синів і дочок українського народу...

Невимовне горе огорнуло серце і розум батька Миколи Петровича і мами Олени Романівни. В розпачі і стражданні молода дружина Іванна. А ще маленька донечка уже ніколи не побачить свого рідного тата... Жаль..

Низький уклін рідним за дбайливого сина, за коханого чоловіка, за люблячого батька», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus