USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молодшому сержанту з Волині просять присвоїти звання Героя України

23 Травня 2023 19:12
Воїну Дмитру Дем’янчуку із села Оконськ Камінь-Каширського району рідні просять присвоїти найвищу державну відзнаку «Герой України».

Петицію розмістили на сайті президента України.

«Це звання – можливість вшанувати батька,чоловіка,сина та людину яка пожертвувала собою заради своїх рідних,близьких та Батьківщини.

Діма був добрий, надійний, чуйний, справедливий. Був люблячим татом для своєї маленької донечки, дбайливим чоловіком, опорою для дружини. Любив життя! Любив і вмів працювати та отримувати задоволення. Обожнював свою донечку.

За вісім років війни Діма був учасником бойових дій АТО.

І коли почалось повномасштабне вторгнення, Діма пішов не вагаючись захищати нашу країну. Це був його другий і останній раз...

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну Діма захищав свою країну.

Виконував бойові завдання віддано, героїчно, пліч-о-пліч з побратимами відбивав штурм ворогів, не боячись віддати життя за Батьківщину.

На останньому бойовому завданні молодший сержант Дмитро Дем’янчук (військова частина А 3719 30.12.2022р), мій чоловік і батько моєї донечки загинув від танкового та артилерійського обстрілу позицій ЗСУ в східній частині міста Бахмут Донецької області», – йдеться у тексті петиції.

Проголосувати за Героя можна за цим посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus