USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У боржників за компослуги зможуть арештувати майно та обмежити виїзд за кордон

9 Листопада 2019 15:25
Після рішення суду, у тих, хто систематично не сплачує рахунки за комунальні послуги, зможуть заарештувати майно і обмежити виїзд за кордон, застерегли у Київській міській державній адміністрації.

Так, борги за компослуги мають близько 5% споживачів у Києві, повідомляє 24 канал. І саме на них припадає 60% суми загальної заборгованості киян, повідомили у пресслужбі КМДА у фейсбуці. За деякими рахунками борги сягають сотень тисяч гривень, а люди відмовляються укладати договір реструктуризації суми боргу.

«Щоб врегулювати питання заборгованості шляхом укладення договорів розстрочення, достатньо звернутися до найближчого «Центру комунального сервісу» з необхідними документами та обрати оптимальний термін для погашення боргу», – розповів гендиректор комунального концерну «Центр комунального сервісу» Андрій Щербина.

За його словами, якщо ж людина не реагує на повідомлення, заклики сплатити за спожиті компослуги, свідомо накопичує борги, не звертається по допомогу, то справу можуть передати до суду. А вже за рішенням суду на боржника накладають санкції – від заборони виїзду за кордон до арешту рухомого й нерухомого майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 9 Листопада 2019 15:45
а хто буде штрафувати монополістів постачання комунальних послуг за необгрунтовано завищені тарифи ?
Павлик Морозов Показати IP 9 Листопада 2019 16:11
Ворон ворону око не виклює. Ми для них бидло, а тому зараз вони зверху бо диктують умови та завжди будуть праві поки вони при владі. Ось і все.
Споживач Показати IP 9 Листопада 2019 17:53
А що їм повинні премії виписувати.Хоча договорів з споживачами немає,а Закон про ЖКП вимагає оплату виключно за договірними відносинами,та і жеки вже поза законом і нехай тепер доказують в судах.А такі позови навіть не повинні прийматися,зачароване коло.Правда газ і електроенергія-це товар,а все інше послуги.От за товар точно потрібно платити.
Анонім Показати IP 9 Листопада 2019 18:30
Давно пора щось робити з тими боржниками,одні платять,а інші не хочуть,я розумію якщо не можуть,знаю людей які мають гроші і борги до 10 тисяч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus