USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У БПП розповіли, що робитиме Порошенко, якщо програє вибори

21 Квітня 2019 19:22
У штабі чинного президента Петра Порошенка заявили, що їх кандидат прийме будь-які результати другого туру голосування. Про це пише Liga.net.

Так, за словами голови президентської фракції БПП Артура Герасимова, Петро Порошенко не стане переслідувати своїх політичних опонентів при будь-якому результаті виборів глави держави, оскільки «Україна – не Росія». Герасимов акцентував увагу на тому, що президент визнає будь-які результати виборів.

А заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко заявив про те, що Порошенко в разі поразки на виборах президента піде в парламент.

«Були у владі. Якщо програємо сьогодні – будемо опозицією. Це нормальне життя. Я не бачу тут великих проблем», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль. Показати IP 21 Квітня 2019 19:57
який парламент? яка опозиція? в тюрму!
До світила до Анатоль. Показати IP 21 Квітня 2019 20:55
Зараз «тюрма» повернеться, побачимо, як заспіваєш!
Анонім до До світила Показати IP 22 Квітня 2019 22:35
іди гуляй порохоботе злобний. комуналку вже заплатив?
Навуходоносор Показати IP 21 Квітня 2019 20:32
В советском фильме "Берегись автомобиля!" актер Папанов, играя роль тестя взяточника - зятя, отвечал ему на вопросы "Что делать? Что делать? Ко мне приходил следователь!": "Сушить сухари!" Тот тестю возразил словами, что "вы, папа, у меня дома, нельзя же так", но и тут тесть ответил дельно:"Твой дом тюрьма!" Мародерство на крови не может быть прощаемым! Барыга должен ответить за воровство! Его дом - качановская тюрьма, а не вилла в Испании!
Анонім Показати IP 21 Квітня 2019 20:54
Кто ж его посадит?он же памятник!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus