USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Бєлгороді в результаті вибухів уражені 39 будинків, на місці виявили деталі від російського Панцирь-С

3 Липня 2022 11:19
Губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков заявив, що в Бєлгороді була серія «гучних звуків» і імовірно там спрацювало ППО.

«Півгодини тому в Бєлгороді було чути серію гучних звуків. Горить приватний житловий будинок на вулиці Маяковського, 23... Причини того, що сталося, з’ясовуються, імовірно спрацювало ППО», – написав він вночі 3 липня.

Згодом Гладков повідомив, що троє людей загинули, а постраждали четверо. Є часткові руйнування 11 багатоквартирних будинків. Щонайменше 39 приватних житлових будинків зруйновано частково, з них 5 повністю.
Як повідомляють, на місці події помітили частину ракети від Панцирь-С1 – російського самохідного зенітного ракетно-гарматного комплексу наземного базування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 3 Липня 2022 12:56
Це прекрасно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus