USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Україні почали складати нові авто С-класу

10 Грудня 2013 13:25
Корпорація «Богдан» почала виробництво седанів С-класу JAC J5 на автоскладальному заводі в Черкасах, йдеться на сайті корпорації.

У результаті тривалих переговорів з китайськими партнерами корпорація «Богдан» вперше в історії української автопромисловості отримала статус повноцінного експортера, а це означає, що новенькі седани J5 продаватимуться не тільки на внутрішньому ринку, але і в інших країнах світу без обмежень.

У той час як показники промислового виробництва в Україні стабільно спадають, запуск повномасштабного виробництва сучасних автомобілів дає можливість не лише запропонувати українським автомобілістам альтернативу імпортній продукції, але й надати імпульс вітчизняній промисловості.

Виробництво автомобілів JAC J5 ведеться з локалізацією понад 51 %. Виробничий цикл включає зварювання кузовних панелей, фарбування і грунтовку, збирання з використанням комплектуючих понад 30-ти українських постачальників, а це декілька тисяч робочих місць в реальному секторі економіки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
поліщук Показати IP 10 Грудня 2013 13:58
А на ЛуАЗі оставляють 280 чоловік. (((
Papik Показати IP 10 Грудня 2013 14:08
Цікаво, хоть один з народних депутатів сяде за кермо цього автомобільчика? У нас і так каки вистачає, тепер буде ще більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus