USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Черкасах вбили депутата від «Батьківщини», – ЗМІ

24 Травня 2018 21:14
У четвер ввечері, 24 травня, у Черкасах вбили депутата обласної ради від ВО "Батьківщина", екс-заступника мера міста Сергія Гуру.

Про це повідомляє "Обозреватель" із посиланням на джерела.

Інцидент трапився під час нападу невідомого на офіс партії. Охоронець Гури намагався відстрілюватися від зловмисника з травматичної зброї, проте той застосував гранату.

Як розповів охоронець Гури – Володимир, – чоловік на ім’я Микола Гончар здійснив 2 постріли в район грудної клітини та голови Гури.

Сам Гончар знепритомнів та був госпіталізований до третьої міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Після огляду фахівцями вибухотехнічної служби вказаного офісного приміщення було виявлено труп Гури і 2 гранати типу РГД і Ф-1.

Перед цим інцидентом у Черкасах чоловік, погрожуючи гранатами, захопив офіс Гури і зачинився з ним у кабінеті. Також з'явилася інформація про перестрілку, в результаті якої нападник був поранений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus