USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Чорногорії туристи зможуть здати тест на COVID-19 безкоштовно

13 Травня 2021 10:45
У Чорногорії з 13 травня будуть пропонувати туристам, які залишають країну, безкоштовне тестування на коронавірусну інфекцію, якщо того вимагають країни, в які повертаються мандрівники.

Про це з посиланням на Міністерство охорони здоров'я республіки повідомляє Радіо і телебачення Чорногорії.

Крім того, міністр охорони здоров'я Чорногорії Олена Боровініч-Бойовіч також розповіла, що влада країни надала безкоштовне лікування тим туристам, які під час відпочинку в країні захворіли на COVID-19.

Напередодні в Чорногорії скасували частину обмежень, введених в зв'язку з пандемією коронавірусу. Так, влада зняла заборону на рух міжміського транспорту у вихідні, а також скасувала комендантську годину, що діяла з опівночі до п'ятої ранку.

Раніше Чорногорія скасувала всі обмеження на відвідування країни для громадян з чотирьох країн, серед яких і Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus