USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку перевірять роботу центрального басейну

27 Січня 2021 17:19
У Луцьку проведуть день депутата, щоби перевірити роботу центрального басейну міста, а також обговорити методи знезараження води.

Про це стало відомо під час 5-ї сесії Луцької міської ради.

Так, із депутатським запитом до Луцького міського голови Ігоря Поліщука звернувся депутат Тарас Шкітер.

Він зазначив, що до нього звернулися батьки вихованців спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву із проханням перевірити діяльність центрального басейну. Зі слів обранця громади, йдеться про скандальне питання, яке дісталося у спадок від минулої каденції.

«Батьки розповідали, що в басейн закупили неякісні засоби знезараження та хлорування води, після чого у дітей виникали проблеми зі шкірою», - зазначив Шкітер.

Тож він запропонував організувати день депутата, аби «обговорити методи знезараження води та інші запитання, що хвилюють». Вислухавши колегу, Ігор Поліщук йому й доручив організувати такий день.

Водночас міський голова додав, що такі скарги були раніше, а за останні три роки в басейні відремонтували малу ванну, встановили нові теплові насоси, що допомагають економити щонайменше 2 мільйони гривень на рік, відремонтували та утеплили фасад, дах над малою чашею басейну тощо.

Окрім того, із 2017 року зріс у понад 10 разів спецфонд басейну.

«Спецфонд - це зароблені кошти, які використовують на придбання форми, навчально-тренувальні збори, і, загалом, покращення роботи басейну», - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 27 Січня 2021 17:53
Ту воду в Луцьких басейнах загального користування, необхідно було вже давно перевірити не тільки, коли у дітей виникли перші проблеми із захворюваністю шкіри, а і на предмет, часом чи немає у воді - грамнегативних паличковидних бактерій та інших бактерій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus