USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У «Дії» стартувало голосування за найкращий ескіз нової поштової марки «Доброго вечора, ми з України!»

9 Червня 2022 23:28
З 9 до 15 червня всі охочі зможуть вибрати найкращий ескіз до поштової марки «Доброго вечора, ми з України!».

Голосування відбуватиметься в застосунку «Дія» і в соціальних мережах «Укрпошти»: Facebook та Instagram, повідомляє Міністерсьво цифрової трансформації.

Це буде третій поштовий випуск часів воєнного стану в Україні. Ескіз, який збере найбільшу кількість голосів, буде відтворено на поштовій марці вже в липні. Результати оприлюднять 15 червня.

Для фінального голосування експертною радою «Укрпошти» було відібрано п’ять авторських робіт – різних за змістом, стилістикою і настроєм. А загалом на конкурс на найкращий ескіз до поштової марки «Доброго вечора, ми з України!» надійшло понад 1500 робіт.

Читати ще: «Літак «Мрія» та дівчинка Марія»: малюнок школярки з Волині стане новою поштовою маркою

Нагадаємо, що тематику четвертої поштової марки України часів воєнного часу «Доброго вечора, ми з України!» було обрано шляхом народного голосування. Загалом у голосуванні взяли участь близько 500 тисяч українців.

Нагадаємо, «Укрпошта» 12 квітня ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «Русскій воєнний корабль, іді...!». У конкурсі на дизайн марки, який було оголошено 1 березня, взяли участь майже 500 художників.

23 травня «Укрпошта ввела в обіг нову серію популярних поштових марок «Русскій воєнний корабль… всьо!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus