USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Укрпошта розпочала голосування за тему нової марки

14 Травня 2022 23:15
«Укрпошта» у соцмережах розпочала раніше анонсоване голосування за тему нової марки.

Проголосувати за один із варіантів можна буде на сторінках «Укрпошти» у соцмережах Facebook, Instagram та Telegram до 21 травня. Зробити вибір можна буде також в додатку «Дія», повідомляє УП. Життя.

«Голосування за ескіз марки з кораблем дало чітко зрозуміти, що філателія – це історія не лише про поштову валюту чи колекціонування, а про громадянську позицію, яку чути на увесь світ. Ми хочемо, аби такий народний вибір став доброю традицією для українців, які можуть долучитися до творення сучасного філателістичного мистецтва в Україні», – кажуть в «Укрпошті».

Перелік запропонованих тем:

Героям слава!

Путін, Москва палає, Гаага чекає.

Песик Патрон з ДСНС.

«Ой у лузі червона калина...»

Доброго вечора, ми з України.

Як проголосувати?

Під час встановлення остаточного результату «Укрпошта» врахує голоси з усіх платформ, де воно проходить.

Читати ще: «Літак «Мрія» та дівчинка Марія»: малюнок школярки з Волні стане новою поштовою маркою

Для того щоб проголосувати у Facebook, достатньо лайкнути фотографію із темою майбутньої марки. В Instagram потрібно залишити коментар із номером теми. У Telegram варто обрати один із запропонованих варіантів в опитуванні. У «Дії» голосування можна знайти у вкладці «Послуги» – «Опитування».

Нагадаємо, попередню марку із фразою захисників острова Зміїний «Русский военный корабль, иди…» запустили 12 квітня, вона стала шалено популярною серед українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus