USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДКП «Луцьктепло» через борги звільняють працівників

17 Липня 2019 17:06
ДКП «Луцьктепло» заборгувало своїм працівникам майже 11 мільйонів гривень заробітної плати за травень та червень цього року.

Про це під час комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 17 липня, розповів тимчасовий виконувач повноважень директора «Луцьктепла» Іван Скорупський.

У зв’язку з тим, що, зі слів нового очільника, влітку підприємство є збитковим, воно потребує додаткових коштів.

Так, «Луцьктепло» просить обранців громади внести зміни до бюджету задля фінансової підтримки підприємства.

Зокрема, тимчасовий виконувач повноважень директора зауважив, що лише на виплату боргу із заробітної плати підприємству потрібно 18 мільйонів.

«Наш рівень доходів влітку дуже низький, можна сказати, що влітку підприємство збиткове. Тому просимо виділити кошти з бюджету міста, зокрема на придбання екскаватора, погашення боргу із заробітної плати працівникам та ще на деякі речі. У нас відбулася реорганізація, внаслідок чого підприємство звільнило понад 50 працівників. Лише за травень цього року ми винні людям понад 4 мільйони гривень та 6,5 мільйонів гривень за червень. Окрім того потрібно виплатити понад 1 мільйон гривень розрахункових», – зазначив Іван Скорупський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
марина Показати IP 17 Липня 2019 17:44
менше красти треба
Тези виборчої програ Показати IP 17 Липня 2019 17:55
Міська громада повинна знати про стан справ на комунальному підприємстві, яке фінансується з наших податків ! Ознайомте лучан з фінансовими показниками ! Озвучте штатний розпис ! Доведіть до відома громади, які заходи вживались з метою виведення підприємства з кризового стану ! Яка ефективність від судових позовів ? Бо якщо будете тупо просити гроші на погашення вашої безгосподарності - то лучанам залишиться тільки добряче взятися за вас всіма доступними засобами ! А за протринькані бюджетні гроші доведеться відповідати перед судом !
Тор Показати IP 17 Липня 2019 19:18
Цікаво чи звільнять хоч одного кабінетного працівника??? Чи зайвими виявляться лише ті хто дійсно працює???
Мирон Показати IP 17 Липня 2019 20:34
Зарплати, як в міністрів, маю на увазі кабінетників, штат роздутий, там ніяких дотацій не вистачить.
Анонім Показати IP 17 Липня 2019 23:16
юристів на вулицю а не підвищення по посаді
Споживач Показати IP 18 Липня 2019 06:38
Де 250 ІТП?Де ком.облік тепла,гарячої води(ЗАКОН)?.Де реконструкція мереж(літо закінчується)?Де це все?Хто відповість і понесе пряму відповідальність???Звільняють роботяг,а "керовніків"пруд пруди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus