USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У «ДНР» і Херсоні терміново хочуть «референдум»

19 Вересня 2022 22:22
Зрадники та колаборанти у «ДНР» та тимчасово окупованій частині Херсонської області України виступили за якнайшвидше проведення референдуму про приєднання до Росії.

Про це повідомляють російські ЗМІ ввечері у понеділок, 19 вересня, передає Кореспондент.net.

Так, у «ДНР» так звана «громадська палата» звернулася до глави «республіки» Дениса Пушиліна та «народної ради» з проханням негайно провести такий «референдум».

«Ми хочемо, щоб між нами та Україною пролягав кордон Російської Федерації. Ми хочемо знову стати частиною однієї великої батьківщини – Росії. Народ Донбасу це заслужив», – йдеться у зверненні.

У свою чергу так званий «заступник голови військово-цивільної адміністрації» Херсонської області Кирило Стремоусов заявив, що жителі регіону «готові йти на референдум» і щоб «швидше було самовизначення».

Раніше в понеділок зі схожим зверненням про «референдум» виступили у «ЛНР». У Луганську впевнені, що «жителі республіки підтримають ініціативу».
Зазначимо, раніше в Луганську, як і в Донецьку, заявляли, що «реферндум» про «вступ» до РФ проведуть після повного захоплення Луганської та Донецької областей, чого майже за сім місяців війни так і не сталося.

Як написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, будь-які спроби перефарбувати прапори – фікція, що нічого не змінить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus