USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У договір щодо електронного обліку проїзду в маршрутках Луцька внесуть зміни

16 Серпня 2019 10:59
Зупинити перебіг строку для укладення тристоронніх договорів про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті Луцька вирішили члени виконкому. Це роблять для того, аби внести низку змін до примірного тристороннього договору.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 16 серпня.

Після підписання двостороннього договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті від 17 липня цього року була створена робоча група з питань реалізації Програми автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в громадському транспорті Луцька (розпорядження міського голови від 24.07.2019 № 303) та розпочато у відповідності до Порядку та умов проведення конкурсу на відбір оператора електронних систем у місті Луцьку процес підписання тристоронніх договорів між Організатором, Перевізниками та Оператором.

У зв’язку із виникненням розбіжностей між сторонами під час переговорів перед укладенням тристоронніх договорів в частині прав та обов’язків, що призводять до значних змін у затвердженому примірному тристоронньому договорі, розпочали проведення регуляторних процедур з внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.11.2018 № 745-1 «Про оператора електронних систем у місті Луцьку».

Тому пропонували зупинити перебіг строку для укладення тристоронніх договорів про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька на термін проведення таких регуляторних процедур та ухвалення рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.11.2018 № 745-1 «Про оператора електронних систем у місті Луцьку».

Як повідомив виконувач обов’язків начальника управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Олександр Середа, на конкурсних засадах у місті обрали оператора електронних систем. Триває процес запровадження безготівкової оплати в громадському транспорті. Після укладення договору з оператором, розпочалися переговорні процеси з трьома сторонами – операторами, перевізниками та міською владою щодо укладення тристоронніх договорів. У результаті переговорів виникла необхідність внесення змін до договору. Оскільки проєкт рішення є регуляторним актом, внесення змін потребує регуляторної процедури, що може тривати від двох до трьох місяців. Для уникнення перевищення термінів, пропонували призупинити перебіг часу на укладення цих договорів для проведення регуляторної процедури. У примірному договорі хочуть вказати, що договір укладається на об’єкт конкурсу (а не на перевізника, як раніше передбачали), змінюють структуру договору, також розписано не лише автоматизовану систему обліку оплати проїзду, а й моніторинг, систему автоматичного сповіщення та відеоспостереження. Також розширюється сервісно-технічне обслуговування, йде розподіл щодо оформлення дизайну карток, переліку обладнання для встановлення у транспортних засобах, розширюється матеріальна відповідальність за обладнання тощо.

Нагадаємо, електронний облік пасажирів у громадському транспорті міста повинен запрацювати у листопаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ккд Показати IP 16 Серпня 2019 11:30
Так багато розмов для впровадження готових у всьому світі рішень. За скільки прилади в маршрутках знову "зламаються", за тиждень, місяць?
111 Показати IP 16 Серпня 2019 12:44
Щось мало віриться, що в листопаді та автоматика почне працювати... Хоча, можливо й в листопаді, от тільки якого року?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus