USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У драмтеатрі Маріуполя загинуло 300 людей. Мерія міста не хоче вірити в цей жах

25 Березня 2022 14:07
У будівлі драматичного театру у Маріуполі, на який 16 березня скинув бомбу російський літак, загинуло близько 300 осіб.

Про це повідомляють у Маріупольській міській раді, пише УНІАН.

"На жаль, починаємо цей день з поганих новин. Від очевидців з'явилася інформація про те, що в драматичному театрі Маріуполя в результаті бомбардування російським літаком загинуло близько 300 осіб. До останнього не хочеться вірити в цей жах. До останнього хочеться вірити, що всім вдалося врятуватися. Але слова тих, хто був всередині будівлі в момент цього терористичного акту, говорять про зворотне", – йдеться в повідомленні.

У міськраді нагадали, що окупантів не зупинив величезний напис "ДІТИ" перед будівлею театру.

"Ми зможемо відновити будівлі, але нам ніколи не повернути друзів, сусідів, рідних і близьких людей. Світла пам'ять всім безневинним жертвам шаленої війни, яку веде проти України країна-агресор, країна-терорист росія", – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 16 березня російський літак скинув бомбу на будівлю драмтеатру в Маріуполі, де ховалися сотні мирних жителів. Уламками завалило вхід в бомбосховище, і через тривалий обстріл довгий час не було інформації про постраждалих.

До слова, в інтернеті з'явилися кадри з драмтеатру Маріуполя безпосередньо після удару, пише Кореспондент.

На відео – завали та засипані пилом люди. Автор відео наголошує, що ракета влучила прямо у центр драмтеатру. За його словами, люди, які перебували на першому поверсі, не постраждали, проте поряд є завали, і під ними можуть бути люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus