USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У дворі на Чекаліна у Луцьку з'явиться дитмайданчик та зелена зона

25 Липня 2019 10:46
У Луцьку з мешканцями будинку на вулиці Чекаліна,11 обговорили проєкт капітального ремонту прибудинкової території.



На зустріч з лучанами прийшли радник міського голови Ігор Поліщук, депутат міської ради Юрій Безпятко та заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, йдеться на сайті Луцькради.


Радник міського голови Ігор Поліщук сказав, що такі обговорення проводяться, щоб кожен охочий міг долучитись та внести свої пропозиції щодо ремонту прибудинкової території.
Заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк розповів, що проєктом передбачено вкладання бруківки на тротуарах, асфальту на проїжджій частині, встановлення освітлення, дитячого майданчика, облаштування парковки для автомобілів, зеленої зони, об'єктів благоустрою. Вартість робіт становить близько 1,5 млн грн. Ремонтні роботи розпочались 24 липня та, за словами Ігоря Поліщука, повинні завершитись до 1 вересня.

Мешканці будинку підтримали проєкт, внісши свої корективи, що стосувалися розміщення дитячого майданчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus