USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ЛПЗ та Вересневому капітально відремонтували двори

31 Серпня 2017 22:12
Відремонтовані двори тепер приймають в експлуатацію спільно з місцевими мешканцями, аби врахувати усі зауваження лучан.

Огляд щойно відремонтованих прибудинкових територій на вулиці Бенделіані, 5 та Польовій, 1-3 відбувся 3 серпня.

Двори, де нещодавно завершилися ремонтні роботи, оглянули перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Юрій Крась.

Як розповів Юрій Крась, ремонт двору на вулиці Бенделіані, 5, обійшовся міському бюджету в 1,38 мільйона гривень. Тут збільшили кількість місць для паркування, знесли старі дерева, облаштували газон, дитячий майданчик, розширили тротуарну частину, виклавши її бруківкою. Також зробили пішохідну доріжку, розворотну кишеню. Поклали приблизно тисячу метрів квадратних бруківки та стільки ж асфальту. Додатково встановлять три опори для освітлення прибудинкової території з заднього боку будинку. Освітлення облаштують протягом тижня. Вказаний двір входив до затвердженого депутатами міськради у 2016 році переліку прибудинкових територій, які планували відремонтувати.
Місцева мешканка Ірина Білевич розповідає, що благоустрою прибудинкової території дочекалися вперше за 32 роки. Раніше тут були ями, понівечене покриття, а нині у дворі можна гуляти з онуками.
Під час огляду виконаних робіт місцеві мешканці просили встановити декілька елементів благоустрою, зокрема лавки. Їх пообіцяв встановити найближчим часом депутат міськради Євгеній Ткачук.

Представники міської влади оглянули на вулиці Бенделіані також пішохідні доріжки, облаштовані з бруківки, що раніше використовувалася, та прибудинкову територію, де встановлені нові лавки.


Ремонт прибудинкової території на вулиці Польовій, 1-3 коштував 1,453 мільйона гривень.
Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що задоволений здійсненими ремонтними роботами. Нині усі двори приймають в експлуатацію, разом з мешканцями та врахувавши усі недоліки та побажання, адже саме місцеві мешканці найкраще знають, що потрібно виправити у тому чи іншому дворі. Зауваження щодо ремонту двору на вулиці Польовій за свій рахунок виправить підрядник. Також мешканці просили встановити дитячий майданчик та лавочки – ці прохання обіцяють виконати.
Він зауважив, що зараз відбуваються масові ремонти в усіх мікрорайонах міста. Такої кількості дворів, які відремонтовані цьогоріч, не ремонтували ніколи раніше. Цими ремонтами, з його слів, змінюють обличчя Луцька – усе менше лишається понівечених дворів. До робіт підходять комплексно – разом із ремонтом встановлюють дитячі майданчики, встановлюють освітлення, облаштовують зливову каналізацію тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
луцьк Показати IP 31 Серпня 2017 23:10
а чому на фото Бенделіані 1???????там ремонт вже як пів року завершели)))
лучанин Показати IP 31 Серпня 2017 23:45
і нема розбитого бульвару дружби народів? ..чи засипані гравієм у смолі ямки це так має бути? а туалет для маршрутчиків 10-11 маршрут не в планах? хай і далі ту розвалюху де бомжі живуть обсц%кають..
Москаль Показати IP 1 Вересня 2017 05:51
То що у вас за натура така, огидна та гидотна??????? Як проаналізувати, що за ДВАДЦЯТЬ ШІСТЬ РОКІВ, ні одні не спромоглися бодай пару дворів зробити, а ці зробили, - то НІ!!!!! А як гівном обкласти те навіть, що зробили, так то залюбки!!! А Банделіані це вже не ЛПЗ???????, чи може тільки повністю закінчили, та новину виклали в і-нет?????? А чи може там ще не закінчили...... Ось тому так і живемо, що навіть те що надбаємо цінувати не вміємо!!!!! Принцип українця - моя хата з краю!!! P.s. Ні до кого антипатії чи кумирства немаю, просто моя думка!
Справедливо Показати IP 1 Вересня 2017 07:14
І в цих дворах раніше були ями. А тепер бруківка та асфальт. Дійде і до Вас черга.
Mariana Показати IP 1 Вересня 2017 09:41
За дороги і двори дякуєм. Вони набагато красивіші ніж на фотографіях.
Лучанка Показати IP 4 Січня 2018 16:46
Радію за свій мікрорайон ДПЗ, але коли нарешті дійде черга до нашого будинку на бульварі Дружби народів,11 ?Вздовж будинку після дощу пройти неможливо,самі ями.Біля нас всі прибудинкові територіі відремонтували,а про нас ніби забули.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus