USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Франції «жовті жилети» розпочали нові демонстрації

23 Лютого 2019 15:09
У Франції стартувала 15 хвиля протестів «жовтих жилетів», які в останні тижні позначилися насильницькими діями і антисемітськими інцидентами.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на BFMTV.

14-та хвиля протестів в минулу суботу мобілізувала 41500 мітингарів по всій країні в порівнянні 282 тисячами 17 листопада – у перший вікенд протестів.

У Парижі в суботу загалом заплановано 5 акцій «жовтих жилетів», три з них у формі демонстрацій.

Сотні людей зібралися біля Тріумфальної арки для маршу через заможні квартали, щоб протестувати проти політики уряду, яку вони вважають вигідною для багатих. Організатори закликали до мирних акцій.

Акції заплановані і в інших французьких містах, зокрема у Бордо і Тулузі, де протестувальники часто вступають у сутички з поліцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus