USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Греції величезна скеля впала на туристів: 7 постраждалих. Відео

13 Вересня 2018 18:16
У Греції сьогодні, 13 вересня, на популярному пляжі Навайо (острів Закінтос) впала частина скелі прямо на туристів. Відомо, що постраждали щонайменше семеро осіб.

Про це повідомляє Ракурс з посиланням на сторінки місцевих жителів та ЗМІ в Facebook.

Пляж Навайа є пам’яткою Іонічних островів, він оточений крутими скелями, доплисти до нього можна тільки човном.

На відео видно, як люди розбігаються після падіння скелі. Більша її частина впала в море. Також кілька човнів перекинулися через великі хвилі, викликані падінням каменів.

Грецька влада стверджує, що всі постраждалі вже в безпеці, вони отримали травми, які не становлять загрози для життя. Повідомлень про зниклих не було.

Рятувальники продовжують перевіряти затоку, щоб переконатися, що нікого не засипало уламками скелі.

Найбільше постраждала туристка з Чехії, вона потрапила до лікарні з травмою спини. Ще шестеро людей, в тому числі двоє дітей, отримали легкі травми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus