USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У громаді на Волині відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони

7 Грудня 2022 09:47
У селі Підбереззя Горохівської громади, що у Луцькому районі, 6 грудня урочисто відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони.

Пожежна команда розташувалась у новозбудованому депо, повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

Вогнеборці отримали на озброєння пожежну автоцистерну з комплектом спеціального обладнання, а також новий бойовий одяг та захисне спорядження.

Слід зазначити, що оснащенню команди сприяла міжнародна організація «Говерла», в рамках якого Горохівська територіальна громада отримала спецодяг, обладнання та спорядження. Головне управління ДСНС України в області надало для потреб підрозділу пожежно-рятувальний автомобіль.
Головний рятувальник Волині генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук подякував представникам влади за активну позицію та сприяння покращенню протипожежного захисту мешканців громади, побажав вогнеборцям завжди успішно виконувати свої обов’язки та здоровими повертатись до своїх домівок з чергування.

З вітальним словом до вогнеборців команди звернувся і перший заступник голови Луцької державної адміністрації Сергій Шкода, який відмітив важливу роль рятувальників у складний для України час і побажав новоствореній команді якнайменше тривожних викликів.

Присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих у війні з Росією за мир і свободу України. Юні рятувальники громади продемонстрували свої знання з правил безпеки і пообіцяли рости патріотами своєї держави і допомагати дорослим колегам в майбутньому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus