USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У яких школах Волині учні захворіли на коронавірус

9 Вересня 2021 14:31
З початку нового навчального року на Волині на коронавірус захворіли 23 учні місцевих шкіл та 14 осіб з числа персоналу. Лише за минулу добу виявили 12 дітей, хворих на коронавірусну інфекцію. Ще один спалах у школі виявили сьогодні.

Нагадаємо, за минулу добу на Волині зареєстровано 93 випадки захворювання на COVID-19. Як повідомила головний державний санітарний лікар області Наталія Янко, усі захворілі особи не були вакциновані. Також за минулу добу сталося два летальні випадки. Ці пацієнти також не були вакциновані та мали хронічні захворювання.

Зі згаданих 93 виявлених хворих 12 – діти, віком від 10 місяців до 16 років, а це – 13% від загальної кількості. Серед них – 10 учнів, які навчаються у закладах освіти області. Зокрема, у Піщанському ліцеї Камінь-Каширського району, школах села Вербка, Бобли Ковельського району, школі № 21 Луцька, школі № 2 Володимира-Волинського, Ковельському промислово-економічному технікумі, Луцькому педколеджі, Волинському фаховому коледжі харчових технологій.

Читати ще: Які освітні заклади Волині можуть перейти на дистанційне навчання з 13 вересня

Усього з початку навчання на коронавірусну інфекцію захворіло 23 учнів та 14 осіб персоналу навчальних закладів.

Також сьогодні стало відомо, що в школі Піщане Камінь-Каширського району виявили п’ятьох хворих на коронавірус - захворіло четверо учнів та один вчитель.

Нагадаємо, у вересні був зареєстрований також спалах захворювання на коронавірусну інфекцію в Турійській громаді, де в школі захворіли вісім осіб: шестеро працівників та двоє учнів другого класу. Школа з 6 вересня переведена на дистанційне навчання.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus