USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У халупі в центрі Луцька наркомани облаштували притон

29 Березня 2018 14:57
У самісінькому центрі Луцька наркомани та безпритульні облаштували притон у занедбаному будинку. Місцеві жителі не можуть дати ради такому сусідству: пляшки з під алкоголю та шприци попід будинками збирають щодня. Міська рада немає права знести будинок чи хоча б просто навести там лад - адже це приватна власність.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Раніше в цьому будинку в центрі Луцька проживало чотири сім'ї. Тепер це прихисток для наркоманів та безпритульних. Тут ні вікон, ні дверей, дах провалився.

Всередині пляшки з під алкоголю, шприци, трупи тварин та всякого роду мотлох. В одній з нібито кімнат - порвані матраци, на яких, очевидно, ночують безпритульні.
І все це за кількасот метрів від міської ради та в центрі міста. Ті, хто живуть поруч не взахваті від такого сусідства.

Пані Оля розповідає, будинок стоїть пусткою вже більше десяти років.

Будинок та земля під ним в приватній власноті. Нинішній власник викупив помешкання у сімей, які тут жили. Потім приватизував земельну ділянку. Через невідомі причини він поїхав жити до Києва, а цю "красу" виставив на продаж, однак через захмарну ціну ніхто її не купує. Це підтверджують в агенстві нерухомості, яке свого часу займалося продажем ділянки.

В департаменті ЖКГ кажуть -це не єдиний будинок, який потерпає від занедбаності в Луцьку. Однак розводять руками будинок на Хмельницького - це приватна власність і вони не мають права приймати будь-які дії. Єдине що можуть зробити це накласти штраф на власника - за порушення правил ведення благоустрою.

Біля самого будинку ЖКГ прибирають, але помешкання зачіпати не мають права.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ник Показати IP 29 Березня 2018 15:24
такое чудо есть и в ковеле по ул ст бандеры..только впрошлом году его тушили 4 или 5 раз..
бачу все Показати IP 29 Березня 2018 17:13
і коли ЖЕК останній раз прибрав поблизу цього пенхаусу територію за кілька років а ні разу хіба що на папері ні в сніг ні осінню все самі мешканці біля своїх квартир і від дороги до садочку щоб батьки з дітьми могли пройти в сніг і ненабрати в черевики.можливо хтось на папері і прибирає може навіть і кілька раз на день не спорю ,як каже моя керівництво "папір все витримає"
вовк Показати IP 30 Березня 2018 16:25
хай табличку вцеплять шо там жив Петро 1 або Наполеон то дуристи повалять з Ойропи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus