USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Конгресі США закликають відсторонити Трампа достроково

7 Січня 2021 23:58
Президент США Дональд Трамп повинен бути відсторонений від посади, або ж Конгрес займеться його імпічментом.

Про це заявила спікер Палати представників США Ненсі Пелосі, повідомляє CNN.

Зокрема, Пелосі закликала віце-президента Майка Пенса змістити Трампа, використовуючи 25-у поправку Конституції. Вона заявила про готовність запустити процедуру імпічменту.

«Я приєднуюся до лідера демократів у Сенаті, який закликав віце-президента змістити Трампа, негайно 25-у поправку. Якщо віце-президент і Кабінет міністрів не зроблять ніяких дій, Конгрес може приступити до імпічменту, що є переважним настроєм фракції демократів та американського народу», – сказала Пелосі.

Нагадаємо, 6 січня в Капітолій прорвалися прихильники Трампа. Засідання призупинили через лічені хвилини після початку. Потім Конгрес все ж підтвердив обрання Джо Байдена президентом США.

Всього на протестах у Вашингтоні загинули чотири людини. Крім застреленої в Капітолії жінки, ще три людини загинули в районі навколо будівлі, повідомили в поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Аноним Показати IP 8 Січня 2021 01:21
Ненси Пелотка: Астанавитесь
Андрій Показати IP 8 Січня 2021 01:55
тобто це як так???? коли була ідентична ситуація з ющенком та штати підтримували майдан та силові протести в Україні і сказали, що мають бути перевибори.... а тут що все демократія скінчилась???? майдан вже не майдан а заколот?
Ігор луцький до Андрій Показати IP 8 Січня 2021 10:24
Який майдан?Що ви плітете і змішуєте грішне з праведним?Подавав Трамп в суди і які він надав докази фальсифікації результатів виборів?Жодного суда не виграв.Постійно тільки повторював мантру:,,вони акрали у нас перемогу",підбурюючи радикалів.Той лузер ще постане перед судом.
Москальд до Ігор луцький Показати IP 8 Січня 2021 13:14
Дональд-ТАК!
Андрій до Ігор луцький Показати IP 8 Січня 2021 14:09
Ну так Ющенко навіть в суди не подавав ... а були лише протести які ґрунтувались на "паралельному підрахунку" ... і штати тоді казали, що люди які штурмували ВР це "мирні демократичні протестувальники" а тут у них ідентична ситуація і вже на тобі не протестувальники а заколотники.... то і Ющенко заколотник і.т.п ?
sirav89249 до Андрій Показати IP 8 Січня 2021 17:08
Яки же Ющенко заколотник? Він пасічник.
Януковичъ Показати IP 8 Січня 2021 08:52
Даёшь 3-й тур!
Клава Показати IP 8 Січня 2021 12:34
достроково Трампа може змістити лише Путін, котрий його призначив..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus