USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Матерів волинських солдатів у Києві «прийняла» міліція

27 Червня 2014 22:00
Минулого вівторка матері солдатів із Луцька, Ковеля, Володимира та Нововолинська поїхали до Києва: вимагати, аби їхніх синів до 27 червня вивели із зони АТО. Мовляв, солдати не забезпечені необхідними засобами захисту - бронежилетами й касками, а вже завтра, ймовірно, на сході розпочнеться справжня "м'ясорубка". Про це повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Жінки, а їх було більше сотні, приїхали під Адміністрацію президента. Вимагали, аби до них хтось вийшов і вислухав їхні вимоги. Жінки хотіли запитати, що ж планує влада на майбутнє (їхні сини більше трьох місяців - у зоні АТО) й чому на сході - лише їхні діти, а не депутатські мажористі синки.

З'явилися журналісти, сказли що з Майдану. Порадили діяти організовано, кричати в рупор... Потім хтось сказав, що ці журналісти - проросійські, й показали сюжет про них на пропутінському каналі. Жінки пізніше дізналися, що відзнятий матеріал ніде не показали: ні на російському, ні на українському телебаченні.

Врешті до протестувальників вийшов працівник апарату й запросив кількох представників, аби ті написали звернення до Президента. Листа жінки написали, але продовжували вимагати розмови з представником центральної влади. Їхні скандування почули: з вікон почали визирати "апаратники", а згодом на сходах з'явилися й міліціонери: в роті - жуйка, руки - в кишенях. Цей факт роздратував жінок: кричали "Ганьба!", "Кого ми вибрали?!", "Поміняйте наших синів на них!"

У відповідь на це їз двох автобусів висипали бійці внутрішніх військ і оточили мітингувальників. Жінки з нервів почали ковтати таблетки, а семирічна дівчинка, яка була з ними, дуже злякалася... Стражі порядку відтіснили жінок від будівлі Адміністрації президента подалі.

Жінки поверталися додому виснажені й розчаровані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
От такоЇ Показати IP 27 Червня 2014 22:03
Ай-яй-яй, за що боролися???
Всезнайко до От такоЇ Показати IP 27 Червня 2014 22:06
За те, щоб Жульку випустили...
Анонімна мама Показати IP 27 Червня 2014 22:10
Ось так Петя дякує мамам за синів. В дупі він бачив їх і їхні вимоги. Його син не в АТО1
гость до Анонімна мама Показати IP 27 Червня 2014 22:15
наконец то начало доходить до мозгов
титушко Показати IP 27 Червня 2014 22:16
значит "драконовские" законы от 16 января скоро введут в действие.i никто не пикнет.
дружина Показати IP 27 Червня 2014 22:39
Фу ганьба такій владі,мусарам...Доки і за що мають гинути наші хлопці?а де папині синкі-розїжджають на джипарах за людські кошти,а солдати сидять голодні...ФУ-ФУ.ГАНЬБА!!!
беркут Показати IP 27 Червня 2014 22:45
Пiдтримую в словах правда.
екскурсовод Показати IP 27 Червня 2014 23:49
коментар було видалено
Анонім Показати IP 28 Червня 2014 05:31
"...семирічна дівчинка, яка була з ними, дуже злякалася..." А уявляєте, як лякаються діти Краматорська, Слов"янська чи Луганська, коли виють міни, що летять в їхні будинки, дитсадки чи лікарні? Чули про іншу семирічну дівчинку, котра вже виїхала звідти, але досі чує те виття міни, хоч його насправді там і немає.Вона зовсім не може спати, кидається і вибігає ховатись.А скільки ще таких маленьких?
До аноніма Показати IP 28 Червня 2014 06:22
Молодець! Якби їхні синочки були ситі і тільки убивали, то матері не бунтували б. Навіть грама співчуття до мирних людей, що гинуть на сході.
ольга Показати IP 28 Червня 2014 06:47
Помагай вам Бог!Сили i витримки матерям,вiдстоюйте своiх дiтей.
лучани Показати IP 28 Червня 2014 08:34
Ці нещасті жінки підбурені провокаторами,які працюють на фашистський Кремль. Йде війна, не все може бути гладко, якщо потрібно захищати Україну,то навіть у трусах зі саперною лопаткою.
Дружина до лучани Показати IP 28 Червня 2014 13:29
А Ви чого ж не захищаєте? Найлегше клавіатурою удома вистукувати, а не мучитися у важких і небезпечних польових умовах.
Ін Показати IP 28 Червня 2014 09:24
"Провокатори" - то їхні материнські серця. Нехай егоїстичні,- адже переймаються вони лише за своїх синків, - але все ж таки - материнські. Десь на Донбасі за своїх дітей переймаються і їхні матері. Їхні діти теж втягнуті у війну. Але ж ті, принаймні, не їдуть кудись, щоб вбивати. Вони лише не хочуть йти а ні "на ножі", а ні "на гілляки". І намагаються лише захистити від цього своїх дітей.Щоб ніхто і ніколи не примушував їх стрибати-скакати, аби довести, що вони можуть жити на своїй землі. А Вас хочу запитати: чому ж Ви сам(а) досі перед монітором? Одягайте труси, беріть лопатку- і на передову!
Ян Показати IP 28 Червня 2014 10:44
Ганьба космополітам! Хто не скаче - той москаль!
Лучанин Показати IP 28 Червня 2014 13:15
Сьогодні зранку купував сметану на базарі. Стоїть сільська жінка і плаче. Спитав, що трапилось? Розповіла,що забрали зятя,якому 32 роки, знаходиться він біля Луганська. Солдати животіють бо їсти нема що. Згодом призвали сина, якому 26 років. Син також подзвонив і сказав, що повна біда із забезпеченням. Багато свідомих українців перераховуть кошти очевидно не для того щоб генерали знущались та жиріли далі. Я спитав себе чи існує якась країна в Європі в який би міністр оборони не подав у відставку після подібної трагедії, яка трапилась з літаком в якому загинуло 49 службовців. Скоти вони повинні на колінах стояти і просити перед українцями пробачення.
дідо до Лучанин Показати IP 28 Червня 2014 13:21
Ти є совковий троль.який бреше за подачку від фашиста Тутіна.
Лучанин до дідо до дідо Показати IP 28 Червня 2014 13:39
Ти є дурень, який дійсно не знає справжій стан речей. Ця влада живе за рахунок наших податків. І повинна забезпечувати наших хлопців,які воюють належним захистом та харчами. Перерахували українці на рахунок міністерства ЗСУ купу коштів, а чиновники не можуть їх "освоїти". Тобто витрати вчасно за цільовим призначенням. Більш ніж переконений, що сини чиновників не воюють. А хлопці, які виконуюють свій патріотичний обов"язок страждають.
дідо до Лучанин до дідо Показати IP 28 Червня 2014 13:47
ти є кремлівський брехливий провокатор
ми до дідо Показати IP 29 Червня 2014 02:45
а у вас таких псевдо патріотів більш немає що сказати, на чужу думку. Ви звірі, які тільки хочуть крові. Зруйнували країну. Називайте мене ботом, тролем - але то суті не змінить.
Лучанин до Дончанин Показати IP 28 Червня 2014 14:54
Можливо інформація, яку Ви даєте, має зміст. Але є декілька "але".Те, що це був другий літак, я погоджуюсь. Та з іншими пунктами погодидись важко. 2) Засада звичайно очікувала, оскількі бійці розрахунку ДНР мали інформацію та наказ. 3) Хто скаже, що свідомі десантники не повинні забирати трупи своїх побратимів поки бійці ДНР не представлять ситуацію в іншому світлі? 4) автомати іноземного виробництва використовують різні сторони. 5) Що значить був влаштований спектакль? Тобто десантники з трупами "на руках" на території, яка обстрілюється повинні були чекати моменту поки їч знищать? Де логіка?
Анонім до Лучанин до Дончанин Показати IP 28 Червня 2014 21:12
коментар було видалено
Волинь Показати IP 28 Червня 2014 22:27
Одна банда змінила другу банду , нічого не змінюється в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus