USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві свободівець у спортзалі підстрелив колишнього однопартійця

14 Лютого 2020 18:50
Під час стрілянини в спортзалі у Солом’янському районі столиці поранено колишнього члена ВО «Свобода» Олександра Чорнопищука, який був помічником депутата Київської місцевої ради Святослава Кутняка.

Про це Буквам повідомили власні джерела серед колишніх «свободівців».

Зазначається, що стріляв голова київського осередку «Соколу», а також офіційний помічник депутата Київради фракції «Свобода» Володимира НазаренкаГеоргій Баріленко.
«Чорнопищук ходить на кіокушинкай у цей спортзал останні 1,5 року. Там працює його тренер. Той хто стріляв – це Бариленко він є членом «Свободи» і керівником київського «Соколу» (молодіжки «Свободи»). Раніше він керував молодіжкою в Одесі. Після того, як Левченко та половина членів київської «Свободи» вийшли з партії, цей Бариленко приїхав до Києва і його завдання – це силове протистояння нам. Він та його люди блокують вхід на комісії та сесії депутатам, які також з нами вийшли. Це Антоненко Прохор і Святослав Кутняк», – розповів співрозмовник.
Цю інформацію також підтвердив активіст Володимир Тищенко.

Слід зазначити, що конфлікти між колишніми однопартійцями почалися напередодні. Так, 3 лютого Тищенко повідомив, що на засіданні постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства депутат від ВО «Свобода» Володимир Назаренко зламав мікрофон колишньому однопартійцю Святославу Кутняку. Назаренко разом з групою «свободівців» перешкоджав Кутняку «виконувати свої прямі обов’язки депутата й працювати в комісії, членом якої він є, а також здійснював «відверто хуліганські дії» і «знищив майно громади».

«В діях групи осіб стосовно депутата Київської міської ради Святослава Кутняка вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 351 Кримінального Кодексу України, а саме, створення штучних перешкод у його роботі, що може каратися обмеженням волі на строк до трьох років», – додав Тищенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Григорій Показати IP 14 Лютого 2020 18:59
Мда..... З таким фейсом у фільмах жахів без гриму зніматися можна.....
кузя Показати IP 14 Лютого 2020 20:01
а в цій партії всі такі...ТягниБИКІ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus