USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Лондоні протестують тисячі прихильників Brexit

29 Березня 2019 21:21
Тисячі прихильників виходу Об’єднаного Королівства з Європейського Союзу влаштували протест біля парламенту в Лондоні через затримку з Brexit.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

"У п’ятницю – в день, коли Велика Британія першопочатково мусила покинути ЄС – в центрі Лондона біля парламенту влаштували акцію протесту тисячі прихильників Brexit. Вони протестують проти відтермінування виходу країни з Євросоюзу", - йдеться в повідомленні.

Учасники демонстрації розмахують британськими прапорами, співають та вигукують "Brexit зараз!". Рух транспорту навколо будівлі британського парламенту перекрито. Працівники парламенту отримали повідомлення із закликом не залишатися там без поважних причин та покинути будівлю. На площі, де проходить мітинг, розгорнуто значну кількість поліції.

Особливе обурення мітингарів викликає те, що сьогодні, як відомо, Палата громад утретє відкинула угоду про вихід країни з ЄС, розроблену урядом Терези Мей.

Відтепер Лондон має повідомити Брюсселю про свої подальші кроки до 12 квітня, в іншому випадку Велика Британія залишить Європейський Союз без угоди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus