USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцькій громаді ремонтують понад тридцять доріг і вулиць

18 Листопада 2022 07:15
Не дивлячись на складний час, у Луцькій громаді ремонтують дорожню інфраструктуру. Станом на сьогодні, загалом поточним та капітальним ремонтом відновлюють більше тридцяти вулиць та доріг в Луцьку та навколишніх селах.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

«Люди звертаються та просять зробити ремонт доріг і під час особистих прийомів, і коли спілкуюся з ними в місті, – розповідає міський голова, оглядаючи черговий відремонтований дорожній об’єкт. – Цього року уже вдалось відремонтувати кілька доріг у Луцьку та в тих населених пунктах, які приєднались до нашої громади. Робимо ремонт там, де найбільша в цьому потреба: де болото, де люди не можуть пройти до своїх домівок. Стараємось зробити якісно, покращити людям комфорт та дбаємо про інфраструктуру нашого міста».

Нині ремонт дорожнього покриття роблять на вулицях Салтикова-Щедріна, Гончарівка та 7-му Малоомелянівському провулку в Луцьку, а також у селах Липляни, Зміїнець, Милуші та Забороль.

«Всі роботи, які розпочаті цього року, будуть завершені, – запевняє Ігор Поліщук. – На тих об’єктах, де роботи ще тривають, підрядникам залишилось близько двох тижнів до повного завершення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus