USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькій міськраді дві структури об'єднають в департамент

19 Липня 2017 15:29
Департамент сім’ї, молоді та спорту планують створити в Луцькій міській раді. Головними завданнями для нової структури буде розвиток спорту та інфраструктури.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 19-го липня.

Новий департамент передбачатиме конструктивніший та ефективніший розподіл обов’язків нині існуючих двох структур: управління з питань фізичної культури та спорту й відділу у справах сім'ї та молоді.

Зі слів заступника Луцького міського голови Костянтина Петрочука, штат збільшать на 7 чоловік, це буде колектив із 16 людей.

«Ми пропонуємо створити відділ по будівництві спортивних об’єктів. Сьогодні цим займається працівниця, яка має організовувати масові заходи, а не займатися проектно-кошторисною документацією. Також має бути відділ по масовому спорту в місті й відділ вищих спортивних досягнень, який займатиметься професіоналами. Окрім цього, окрема людина займатиметься ДЮСШ №3. Із серпня структура може повноцінно функціонувати», - інформував Костянтин Петрочук.

Та додав, що вивчається пропозиція щодо створення при новій структурі відділу патріотичного виховання. Пропозицію Костянтин Петрочук має винести на розгляд депутатського корпусу.

Члени бюджетної комісії підтримали пропозицію об’єднати дві структури в одну й рекомендують таке рішення ухвалити під час сесійного засідання.

Якщо депутати дослухаються до рішення комісії, то департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради створять вже з 01.08.2017, цього ж дня ліквідують управління з питань фізичної культури та спорту. Щодо відділу у справах сім'ї та молоді, то в підготовленому проекті рішення йдеться про те, аби його ліквідувати 20.10.2017.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Душман Показати IP 19 Липня 2017 20:32
Чому не опублікували мій коментар ???
Натоль Показати IP 19 Липня 2017 21:32
Роздуваємо міську раду , створюємо робочі місця кумам і родичам !!! У жителів запитали ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus