USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді об’єднали управління і відділ

26 Липня 2017 13:43
Шляхом об’єднання управління та відділу в Луцькій міській раді створили департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради 26-го липня.

Депутати об’єднали управління з питань фізичної культури та спорту й відділ у справах сім'ї та молоді.

Розповідаючи про нову структуру, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук інформував, що штат буде складатися із 10 людей та двох відділів.

«Об’єднання необхідне, бо люди, які звертаються щодо проведення заходів, ходять по різних відділках. А коли буде один керівник, який займатиметься питаннями і молоді, і спорту, то буде ефективна робота. Більше того, навіть є Міністерство молоді та спорту, що говорить про ефективність об'єднання таких структур. Наш департамент матиме відділ фізичної культури та спорту, де буде 5 чоловік. Із них двоє займатимуться спортом вищих досягнень, ще двоє масовим та ветеранським спортом і одна людина спеціалізуватиметься на виготовленні проектно-кошторисної документації», - інформував Петрочук.

Та додав, що другий відділ депаратменту у справах сім’ї та молоді наілчуватмие 4 працівників, також передбачена й посада диреткора департаменту.

Окрім цього, новостовреній структурі має підпорядковуватися Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку.

Щодо пропонованого проекту рішення про створення депаратменту, депутат Наталія Бунда, висловилася, що не підтримуватиме його, мовляв, проект ще «сирий».

«Якщо говорити про створення нового департаменту, то я за системний підхід. Кілька місяців тому ми утворили департамент культури, а зараз створюємо департамент молоді та спорту. Ми торік лише створили відділ спорту, то давайте дамо їм попрацювати. Я вважаю цей проект рішення ще сирий та не підготовлений, хоча ініціатива хороша», - висловилася депутат.

Тим часом секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт все-ж закликав до голосування.

«Раніше у нас молодь була відокремлена від спорту. Вона повинна більше спортом займатися. Така ініціатива позитивно впливатиме на динаміку», - наголосив Пустовіт.

З його слів, дві постійні комісії підтримали рішення, а одна ні.

Так, під час голосування більшість ухвалили рішення про створення департаменту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus