USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких навчальних закладах капітально відремонтували дахи

26 Вересня 2017 13:10
На капітальний ремонт даху дошкільного навчального закладу №18 пішло мільйон 129 тисяч гривень. Окрім того, 1,5 мільйона виділено на капітальний ремонт школи №15, яку до кінця тижня планують покрити металопрофілем.

Про це йшлося сьогодні, 26 вересня під час огляду ремонту навчальних закладів міста Луцька начальником управління освіти Луцької міської ради Зіновією Лещенко та радником Луцького міського голови Ігорем Поліщуком.

Так, на капітальний ремонт ДНЗ №18 виділили мільйон 400 тисяч гривень, зокрема на ремонт даху використали мільйон 129 тисяч гривень, за решту коштів планують покласти бруківку.


Завідувач дошкільного навчального закладу №18 Ірина Пугач подякувала Ігорю Поліщуку та виконувачу обов’язків міського голови Григорію Пустовіту за сприяння у ремонті ДНЗ №18.



«Наш дошкільний навчальний заклад має майже 55-річну історію, тут є свої проблеми. Однією з найболючіших проблем був стан даху нашого закладу. Питання неодноразово піднімалося, дякуючи Луцькій міські раді, а саме раднику Луцького міського голови Ігорю Поліщуку, який порушив це питання. Також ми отримали підтримку від виконувача обов’язків міського голови Григорія Пустовіта. Наразі питання вирішене – на сьогоднішній день ми маємо сучасний, а головне надійний дах», – зазначила Ірина Пугач.


Як розповів Ігор Поліщук, окрім капітального ремонту даху в навчальному закладі планують покласти бруківку: «В садочку №18 зроблений капітальний ремонт даху, який повністю замінений. Це було серйозною проблемою, оскільки дах протікав, в дитячих групах була вологість. Естетичний вигляд був абсолютно неприйнятний, тому вирішили капітально відремонтувати, виділивши мільйон 400 тисяч гривень. Мільйон 129 тисяч використали на дах, за решту коштів буде придбана та постелена бруківка, оскільки асфальтне покриття побите і діти можуть травмуватися».

Також Ігор Поліщук пообіцяв змінити шафи та ще радянську постіль – це питання буде винесено на сесію міськради в жовтні, а наступного року планують ремонтувати харчоблок.

У школі №15 до кінця тижня дах планують покрити металопрофілем. Площа покриття становить 1370 квадратів. Загалом на ремонтні роботи було виділено 1,5 мільйони гривень.


За словами Ігоря Поліщука, який, до слова, є колишнім учнем цієї школи, спочатку у школі №15 планувався поточний ремонт даху, але коли вивчили цю проблему, то вирішили зробити капітальний ремонт покрівлі.

«Мені важко сказати, як змінилася школа з тих пір, як я тут навчався, але я знаю, як вона зміниться, тому що ми проводимо капітальний ремонт даху, який буде повністю замінений. Цього року планувалося робити поточний ремонт, але коли почали вивчати питання та розбирати дах, то побачили, що там немає що ремонтувати. Тому вирішили робити капітальний ремонт – на ці роботи виділено 1,5 мільйона гривень. Буде повністю замінено дах. Також ми побачили, що потрібно проводити ремонт в актовому залі, оскільки через протікання даху він постраждав, тому зараз буде готуватися кошторис. Це один з найбільших капітальних ремонтів в освітніх закладах цього року», - наголосив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus