USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У луцькому дитсадку на коронавірус захворів працівник

24 Червня 2020 14:06
Поодинокі випадки захворювання на коронавірус реєструються в низці підприємств області.

Про це йшлося 24 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Як повідомила головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, епідемічне ускладнення зафіксовано в кількох населених пунктах.

Так, епідускладнення спостерігається в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району, де нараховується 14 підтверджених випадків. Захворіли, у тому числі, шість медичних працівників.

«Станом на вчора епідемічне ускладнення зафіксовано в селі Костюхнівка Маневицького району, де захворіли 8 осіб, із яких – два медичних працівника та два працівника підприємств», – сказала Наталія Янко.

Вона наголосила, що поодинокі випадки реєструються на підприємствах області, наприклад у Любомлі на АЗС «WOG» (1 випадок), на «Ратнівському аграрію» (2 випадки) чи в обласній психіатричній лікарні в Липинах (2 не пов'язаних між собою випадки).

Також захворів музичний працівник у садочку №36 міста Луцька. Як стало відомо ІА Волинські Новини, працівник захворів перебуваючи у відпустці та роботу не відвідував.

Читайте також: На луцькому підприємстві – спалах COVID-19. Працівниця ігнорувала хворобу

Нагадаємо, за останню добу на Волині зареєстровано 61 новий випадок захворювання на COVID-19. Найбільше – у Ковельському районі (15 випадків). Три випадки завершилися летально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus