USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У луцькому ліцеї буде клас для особливих діток

28 Серпня 2018 10:24
У закладі загальної середньої освіти «Луцький ліцей №3 Луцької міської ради» з 1 вересня функціонуватиме клас для діток з особливими освітніми потребами.

Про це під час оперативної наради у міській раді 28 серпня повідомила начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

«На прохання батьків з 1 вересня у закладі функціонуватиме спеціальний клас для діток, які мають дуже особливі потреби, зокрема це дітки із спектром аутизму та дітки, які мають проблеми, даруйте, психологічного характеру», - зазначила Зіновія Лещенко.

Нагадаємо, близько 50 діток із особливими освітніми потребами, віком від двох до 18 років, зможуть одночасно відвідувати заняття з корекційними педагогами та спеціалістами-дефектологами. Їх, починаючи з вересня, проводитимуть у новоствореному інклюзивно-ресурсному центрі в Луцьку. Групи тільки розпочинають комплектувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus