USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому парку для виступів зберуться вуличні музиканти

19 Травня 2019 16:36
У Луцьку влаштовують захід «Співай» для вуличних музикантів міста. Дійство відбудеться 26 травня о 16.00 парку імені Лесі Українки (на Росинці).

Про це повідомляє Фундація регіональних ініціатив.

«Говорять, у Луцьку є багато талановитих та неординарних вуличних музикантів.

Впевнитись у цьому можна у будь-який час та будь-яку пору року: у центрі міста точно натрапите хоча б на один міні-концерт. А у весняні теплі вечори концентрація таких виступів зростає у декілька разів. Музика, яка гуляє містом, колише дерева, хвилює птахів, збирає навколо себе слухачів і не залишає байдужим нікого – як ще можна її описати?

Якщо ви також любите вуличну музику або ж самі не проти виступити перед публікою під відкритим небом – ми маємо щось дуже особливе для вас!

«Співай» – захід, на який запрошують всіх-всіх вуличних музикантів міста: професіоналів, аматорів, сольно, у колективах чи гуртах. Чекають також і слухачів, яким обіцяють дозу задоволення.

Головна ідея заходу – виступити може кожен охочий, незалежно від свого рівня підготовки та репертуару.

А ще ви матимете змогу послухати досвідчених людей у сфері музики у форматі гутірок, поспілкуватися з ними особисто, перейняти їхній досвід та надихнутися», - пишуть організатори.

Виступити може кожен охочий музикант: сам чи з гуртом, професіонал чи аматор. Для участі потрібно зареєструватись тут: https://bit.ly/2vArZN6
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus