USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому районі розшукали зниклого 15-річного хлопця

19 Квітня 2021 15:56
18 квітня на лінію 102 надійшло повідомлення про безвісти зниклу в Луцькому районі дитину – це надзвичайна подія, на яку поліція реагує блискавично, інформує поліція Волині.

На пошуки дитини терміново вирушили поліцейські, серед яких працівники ювенальної превенції та поліцейські офіцери громади. Усім працівникам правоохоронних органів було розіслано фото зниклого хлопця.

Дитину знайшли за 7 км від дому через годину з початку пошуків. Наляканий та розгублений хлопець стояв край дороги на виїзді з міста. Коли працівники поліції підійшли до дитини, вона тремтіла від холоду, але дуже зраділа, побачивши поліцейських.

«Коли нам надходить інформація про зникнення дитини, на пошуки залучається максимальна кількість поліцейських. Наше завдання – у найкоротші терміни розшукати безвісти зниклу дитину й не допустити протиправних дій щодо неї», – повідомив поліцейський офіцер громади Ігор Мельничук.

Нині хлопчик почувається добре, його життю нічого не загрожує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus