USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцькому районі в спортсмена-любителя вкрали мотоцикл за 40 тисяч

22 Лютого 2022 12:29
У селі Котів Луцького району в спортсмена-аматора вкрали мотоцикл вартістю 40 тисяч гривень. Інцидент трапився у ніч з 20 на 21 лютого.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив власник мотоцикла Валентин Трибощук.

Як пояснив Валентин Трибощук, близько 7.30 ранку він виявив, що в гаражі зламаний замок. Коли ж зайшов до приміщення, то побачив, що його мотоцикл марки Geon X-Road Light 250 білого кольору відсутній. Разом із транспортним засобом зловмисники поцупили шолом та моторукавиці.

Транспортний засіб був для волинянина не лише засобом пересування, адже він – аматор-любитель із ендуро (дисципліна мотоспорту і велоспорту, змагання в якій проходять на дорогах з різним покриттям і пересічною місцевістю з дотриманням заданого графіку руху на великі відстані протягом кількох днів, - ВН).

Про крадіжку транспортного засобу Валентин Трибощук заявив до поліції.

Факт крадіжки підтвердили в пресслужбі ГУНП у Волинській області. Відомості внесли до ЄРДР за частиною 2 статті 289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Працівники поліції проводять слідчі дії та заходи для встановлення особи зловмисника чи зловмисників. Станом на 22 лютого транспортний засіб не знайшли.

До слова, орієнтовна вартість мотоциклу Geon X-Road Light 250 – близько 40 тисяч гривень.

Валентин Трибощук просить випадкових свідків інциденту або ж тих, кому щось відомо про місцезнаходження його транспортного засобу, відгукнутися.

Будь-які деталі просять повідомляти за телефонами 0634212201 або на 102.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus