USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцькому СІЗО вперше охрестили дитину

8 Вересня 2022 19:35
Хрещення дитини ув’язненої жінки в Луцькому слідчому ізоляторі провів голова пенітенціарної служби протоієрей Андрій Мовчанюк.

Про це повідомили у Волинській єпархії ПЦУ.

«Новоохрещений младенець Давид усміхався протягом усієї молитви», – зазначив душпастир.

Пенітенціарну службу сформовано в духовній консисторії 2020 року з благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Підрозділ духовно опікується тими, хто перебуває в установах Державної пенітенціарної служби на Волині. Це Луцький слідчий ізолятор, капеланом якого є отець Андрій Мовчанюк, Маневицька та Цуманська виправні колонії, Ковельська виховна колонія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Вересня 2022 22:49
Яка надважлива новина , що аж писати про це треба. Кожен день дітей у місті хрестять - пишіть про всіх у новинах. А злодійці, шахрайці, вбивці чи що вона там скоїла, тепер ще й «самий гуманний суд» термін скоротить, або умовно дасть, бо ж дитину народила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus