USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькраді проведуть роботу з перевізниками

28 Січня 2020 09:25
Попри запровадження в місті безготівкової системи оплати за проїзд у громадському транспорті, кількість нарікань лучан щодо роботи автобусів і тролейбусів не зменшилася.

Про це йшлося 28 січня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Як розповіла директорка департаменту ЦНАП Лариса Карп’як, лучани стурбовані відсутністю громадського транспорту, особливо в ранкові та вечірні години.

«Також ми отримували нарікання на непрацюючі термінали «Сіті Кард» у торгівельних центрах та збої в роботі мобільного додатку», – сказав Лариса Карп’як.

Вона додала, що містяни також скаржилися на недотримання графіків руху тролейбусами.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад закликав керівника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова провести необхідну роботу з перевізниками, зокрема у зв’язку з оплатою проїзду картками.

«Оскільки водії нерідко самі імпровізують, то ситуація інколи виходить із-під контролю», – сказав Григорій Недопад.

Володимир Степанов, своєю чергою, запевнив, що відповідну роботу з перевізниками буде проведено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ігор Показати IP 28 Січня 2020 09:50
Термінали стоять хтозна де! а щоб поставити додаток, і поповнити баланс, треба хвилин десять і кучу дозволів, в тому числі і до контактів - для чого і чого так складно! Потрібна Lite версія для одного лише квитка! Гості міста мають великі незручності
Ігорович до Ігор Показати IP 28 Січня 2020 15:47
Нещодавно намагався поповнити картку в промені, то термінал видав, що сервер тимчасово не працює, вибачте за незручності. От і вся реформа.
Правда Показати IP 28 Січня 2020 09:50
В кращих традиція парткому.
Лучанин Показати IP 28 Січня 2020 11:19
Проблеми: в автобусах стоїть лише один валідатор; відсутні касові апарати в транспорті для оплати готівкою; відсутні на зупинках автомати для придбання разових квитків та карток; відсутній моніторинг транспорту; відсутня взагалі частина транспорту; частина транспорту в несправному стані, виглядає жахливо. Це першочергові проблеми які необхідно вирішити, а потім можна вже за підтримки пасажирів проводити розяснювальну роботу з перевізниками. Вже пройшло більше місяця з впровадженням проблем з транспортом міськрадою, де нові залучені перевізники? Якщо немає можливості залучити нових перевізників, то беріть в лізинг нові тролейбуси та замінюйте тролейбусами автобуси в місцях де є контактна мережа в першу чергу, а далі розводьте контактну мережу та повністю перекрийте місто тролейбусами. Чому нічого не робиться?
Анонім до Лучанин Показати IP 28 Січня 2020 12:50
"відсутні касові апарати в транспорті для оплати готівкою" - це, взагалі-то, не проблема, а так, як має бути. Прямого розрахунку готівкою більше не буде.
До анонім до Анонім Показати IP 28 Січня 2020 15:49
Так не має бути, оскільки не у всіх є картки, а тим паче у людей, які жодного разу не були у Луцьку і які, приїхавши до нього, не знають, що з тим робити. А як щодо іноземців? Не кожен же житель України і закордону мусить знати, що за б@рдак в нас твориться.
гості Показати IP 28 Січня 2020 11:21
Думайте швидше над вирішенням проблеми, адже туристи, які приїдуть дивитя Замокт вимушені будуть стати ходоками і поломниками
вчитися Показати IP 28 Січня 2020 11:25
перевізникам організувати курси культури поведінки, майстерності зупинятися та браги участь в "авторалях", плюс білі сорочки, краватки, повишкрібати всі цяцьоні із салонів і ппрати замаслені чохли на сидіннях
скептик Показати IP 28 Січня 2020 12:01
прямі наслідки діяльності влади
Анонім до скептик Показати IP 28 Січня 2020 14:51
прошу уточнити "місцевої влади" та їх перерозподілів сфер впливу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus