USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку батьки зниклих безвісти військових безплатно їздитимуть в маршрутках і тролейбусах

15 Березня 2023 14:41
В обласному центрі Волині батьки зниклих безвісти військовослужбовців матимуть право безплатного проїзду в тролейбусах та маршрутках.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проєкту рішення, рідні військових усе частіше звертаються з питаннями щодо статусу члена сім'ї зниклих безвісти й полонених військовослужбовців та прав, які для них передбачені.

Тому до переліку категорій громадян, яким буде надано безплат проїзд громадським транспортом (автобус, тролейбус) Луцької міської територіальної громади у 2023 році, включили батьків військовослужбовців, які зникли безвісти під час військової служби.

Як ми писали, на минулому виконкомі право безплатного проїзду в тролейбусах надали дітям загиблих військовослужбовців ЗСУ.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 15 Березня 2023 18:13
якщо пільги передбачені законом, то нафіга ще й рішення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus