USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку біля прокуратури страйкує чоловік з Хмельницької області

15 Липня 2020 12:57
Під будівлею обласної прокуратури Волині страйкує чоловік з міста Кам’янець-Подільський Хмельницької області Євген Шаповаленко.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Він розповідає, що страйкує проти виконавчої служби Волині, яка, на його переконання, блокує роботу громадян. До прокуратури ж чоловік прийшов, аби звернути увагу не бездіяльність виконавчої служби.

За словами Євгена Шаповаленка, у нього виникли проблеми із переоформленням на себе пасажирського мікроавтобуса, який він купив в іншого громадянина. Чоловік каже, що попередній власник мікроавтобуса у 2019 році мав проблеми через перевезення сиру через кордон. Через перевищення встановленого ліміту відкрили провадження, 360 кілограмів твердого сиру конфіскували.

«Він сплатив штрафи, був на суді. Віддав сир в користь держави. Але виконавча служба Волині не може закрити провадження і забрати людину з реєстру боржників, поки вони цей сир не утилізують або не продадуть. Для цього має бути створена комісія… А я – заручник ситуації. Бо я оплатив людині повну суму, поїхав переоформити автомобіль, але не зміг через незакрите провадження. Хоча ту людину навіть особисто не знаю», - розповідає чоловік.

Каже, що у телефонному режимі посадовці виконавчої служби Волині повідомили йому, що ситуація триватиме ще деякий час, скільки саме – їм невідомо.

Тож чоловік не може переоформити транспорт на себе і використовувати його за призначенням.

Каже, не поїде з Луцька, поки не буде відповідної реакції з боку виконавчої служби Волині та обіцяє розпочати голодування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Сир Показати IP 15 Липня 2020 13:08
Сир за рік часу напевно самоутилізувався , цікаво побачити в них на складі 360 кг гнилого сиру
Йо Показати IP 15 Липня 2020 13:12
як сир зіпсується питання вирішиться?
Людмила Ігорівна до Йо Показати IP 16 Липня 2020 00:35
Його там вже немає, продали комусь і спишуть як зіпсвований, я б так зробила)
Юрист Показати IP 15 Липня 2020 13:35
А чому питання до прокуратури та ДВС а не до продавця? Що значить купив? Купив це коли побачив своє прізвище в техпаспорті.
Людмила Ігорівна до Юрист Показати IP 16 Липня 2020 00:34
Юрист не тупи, стаття про інше, допоможеш собі в тюрмі з такими порадами
Вишка Показати IP 15 Липня 2020 13:40
Скільки таких ситуацій, як цей безлад в законах і відсутність адекватності влади задовбало( Молодець чоловік!
Анонім Показати IP 15 Липня 2020 13:46
Доручення вилізло, зажав грошей на державну реєстрацію ТЗ.
Артем Захарович Показати IP 15 Липня 2020 14:48
підійдіть до Штепи, він все рішає
Людмила Ігорівна Показати IP 15 Липня 2020 23:19
Ні, Штепа цього не рішає!. Він рішає в тому випадку коли провадження з великою сумою та є майно, яке можна віджати у простого виконавця та передати собі в примуса для винагороди.
Я Показати IP 15 Липня 2020 23:27
Сир віддати (якщо термін придатності ще не закінчився) у дитбудинки та будинки для літніх людей. І проблеми не буде.
Людмила Ігорівна Показати IP 16 Липня 2020 00:28
Штепа знову хоче котлету! Він може зробити все в рамках закону, але не хоче, не цікаво, кармани пусті, ПІДКАЗКА, КАТЕГОРІЯ СТЯГНЕННЯ. Пояснюю для тупого реківництва юстиції у Волинській області. Згідно ЗУ "Про виконавче провадження" якщо людина є в реєстрі боржників вона має виконати виконавчий документ на підставі якого відкрито виконавче провадження щодо нього. А виконати він це не може бо від нього не залежить. Пояснюю чому, майно знаходиться на зберіганні у держави, не у боржника, конфіскувати потрібно сир в дохід держави. Хто може виконати дане рішення КОНФІСКУВАТИ МАЙНО В ДЕРЖАВИ В ДОХІД ДЕРЖАВИ, правильно не боржник, а сама держава. Кого зазначають боржником по даному виконавчому провадженні? правильно людину від якої нічого не залежить. Вирішення, ДП "НАІС, ЯКІ ТРИМАЮТЬ І РОЗРОБЛЯЮТЬ ЦЕЙ РЕЄСТР мають зробити зміни в реєстрі, тобто коли є рішення конфіскувати майно, але це майно не у боржника, а у держави і виконати це може ТІЛЬКИ держава, тоді не потрібно вносити людину у реєстр боржників І НАВІТЬ ЇЇ ТАМ НЕ ЗАЗНАЧАТИ по даній категорії. ДП "НАІС цього зробити не можуть, тому що в них все розроблено згідно закону. Відповідно потрібно робити зміни в законі. А закон як завжди спочатку придумали, а потім думають як його використовувати на практиці І ХТО БУДЕ СТРАДАТИ. І ще є така штука як категорія стягненя, майнове і немайнове, в якій категорії має бути конфіскація? Немайнова категорія не показує людину у реєстрі боржників, так ШТЕПА за хочеться котлету? ХТОСЬ ВСЕ БЛИЩЕ І БЛТЩЕ ДО ... Доповнення по реєстру, ДП "НАІС" ЗНІМАЮТЬ ОПЛАТУ ЗА УТРИМАННЯ РЕЄСТРУ І ВСЕ ЦЕ ОПЛАЧУЄ ДЕРЖАВА. ДЕРЖАВА ПЛАТИТЬ САМА СОБІ БРЄД. МОЯ ПОРАДА ЛЮДИНІ ЯКА ПОПАЛА В ТАКУ СИТУАЦІЇ, ЗАЙТИ ДО КЕРІВНИЦТВА ГУЮ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДАТИ КОТЛЕТУ ЯКУ ВОНИ ХОЧУТЬ ПРОСИЛИ І ЗДАТИ З ПОТРАХАМИ. З ТАКИМИ ПРАВИЛЬНИМИ ТІЛЬКИ ТАК.
856 кілограмів сиру Показати IP 25 Липня 2020 01:47
СБУ, Прокуратура, Поліція, усі мовчать. Людина викрила злочин а всі мовчать!!! У відставку керівництво ДВС та всіх служб які їли цей сир, а воїни ЗСУ, чи пенсіонери в будинках хоспіс. Чому ми мовчимо!!! 856 кілограмів елітного сиру хочуть утилізувати ми що Росія??? Сиру не має давню. Тотальна корупція на Волині!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus