USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку до Дня батька організували сімейний фестиваль «Тато Fest»

19 Червня 2022 22:33
У Луцьку з нагоди міжнародного Дня батька організували фестиваль для всієї родини «Тато Fest». Захід стартував 19 червня о 15:00 у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомляють у Волинській облраді.

Традиційний фестиваль до Міжнародного дня батька

«Тато Fest» цьогоріч мав особливу місію – підтримати діток загиблих Героїв.

Організатори фестивалю - благодійний фонд «Добра справа» та обласний молодіжний центр. Учасників фестивалю привітав і голова Волиньради Григорій Недопад, який від початку війни підтримує благодійний фонд як меценат.

«Такі заходи потрібні, у нинішніх непростих умовах вони дарують добрі і світлі враження дітям. А ще єднають людей навколо благородної місії – допомоги дітям, які, на жаль, тата більше не побачать. Тому варто долучатися, бути небайдужим заради дітей і заради України. І звісно ж, хочеться побажати, аби з Божою поміччю наша держава якнайшвидше перемогла у цій війні. Щоб діти більше не втрачали найдорожчих – своїх батьків», - зауважив Григорій Недопад.

Керівник благодійного фонду «Добра справа» Юрій Слива розповів, що зібрані кошти будуть спрямовані на реабілітацію і всебічну підтримку діток, які через війну втратили батьків.

«Воїни віддали свої життя за те, щоб українці могли жити під мирним небом, і наш обов’язок – потурбуватися про їхніх дітей. З перших днів війни фонд займається збором і доставкою гуманітарної допомоги постраждалим від війни та військовослужбовцям. Вже близько 2,5 тисяч тонн допомоги, а також майже 80 автомобілів доставлені ЗСУ, цивільному населенню і лікарням. Хочу також висловити вдячність за постійну допомогу і сприяння в організації діяльності фонду голові облради Григорію Недопаду. Приємно, що долучився і до нинішнього заходу», - зазначив Юрій Слива.

Учасниками фестивалю стали не лише лучани, а й нові мешканці громади – вимушені переселенці. Організатори влаштували багато розважальних і пізнавальних локацій, виступи творчих колективів. Свято дуже сподобалося дітям і допомогло відволіктися від тривог. Малеча також отримала подарунки, зібрані ровесниками зі США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 20 Червня 2022 06:37
Усіх татусів зі святом!!! Ви опора сімей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus