USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку до Дня матері організували велопробіг вздовж Стиру

9 Травня 2021 22:21
У Луцьку відбувся велопробіг до Боратинських круч вздовж річки Стир. Його організувала сім’я велолюбителів із Ківерців Олег та Тетяна Вілігурські.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Велопробіг початкового рівня складності, – каже організатор Олег Вілігурський. Чоловік розповів, що вже втретє разом з дружиною організовують таку акцію до Дня матері. «Минулого року через карантин велопробігу не було, цьогоріч традицію відновили», – каже Олег Вілігурський.

Збір учасників велопробігу відбувся 9 травня, о 9:30 ранку. Вирушили за маршрутом: Луцький зоопарк – вул. Глушець­ – Рованці, вул. Об’їзна – Боратин, вул. Польова – Боратин, вул. Перемоги – Боратин, вул. Стирова – Новостав – Голишів – вул. Мамсурова – вул. Боженка – вул. Потебні – вул. Гнідавська – Луцький зоопарк.
Загалом учасники велопробігу подолали дистанцію приблизно у 20 км. На захід приїхало орієнтовно 30 людей: сім’ї з дітьми та молодь. Велосипедистам забезпечили супровід правоохоронців – два екіпажі патрульної поліції для безпеки руху трасою Луцьк – Боратин.
Наприкінці поїздки організували сімейний пікнік, ігри та активності для дітей та дорослих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Укр Показати IP 9 Травня 2021 22:46
Може СтирУ? Чи СтирА?
Анонім Показати IP 10 Травня 2021 00:48
Чому ніде не написали,я б приїхав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus